Søndag lagde vi helstekt kylling til middag. Og det ble faktisk så mye kraft av kyllingen at jeg bestemte meg for å lage suppe dagen derpå.
Hadde det hvert noe igjen av kyllingen hadde jo dette hvert perfekt til kyllingsuppe, men den gang ei. Da ble det gulrotsuppe <3
Om ikke du har egen kyllingkraft kan du så klart bruke kyllingbuljong.
Til 3 personer trenger du:
6 dl kyllingkraft eller buljong
700 g gulrøtter
1 gul løk
1/2 rød chille
1 cm fersk ingefær
2 dl lett kokosmelk
Slik gjør du:
Hakk opp gulrøtter, løk og chilli.
Stek dette i en panne til løken er blank.
Skrell ingefæren og ha den hel i gryten med kraft, tilsett grønnsakene og kok det så helt mørt i buljongen. Dette tar ca 15 minutter.
Alt blendes og helles tilbake i kjelen.
Rør inn kokosmelken og server.
Skikkelig deilig vintersuppe, akkurat passe hot!
Vil du stemme meg frem som årets Trenings/helseblogg kan du gjøre dette
HER
<3
Torsdagsmil
Desiree
Så deilig den ser ut! hvertfall nå når jeg fryser og, hehe ;-P
Tenkte å teste denne i dag. Tror du det blir helt lose å bruke tørket ingefær?
Kristin: Ikke bruk mye! 1/4 del te skje 🙂
Lar du frøene fra chilien være med? Gleder meg til å teste denne! 🙂
Marie: Nei 🙂