Høstmos med parmesan

14. september 2015 | Middag

En utfordring som blogger er helt klart å ta gode bilder, og særlig om høsten og vinteren når det blir tidligere mørkt ute. For noen uker siden hadde ikke dette bilde hvert godt nok for bloggen, men smaken ble rett og slett så godt at det fikk bare gå for denne gang!

Litt unorskt tilbehør, men perfekt til rødt kjøtt og svin, her i følge med høstens beste rotgrønnsaker.

 


Til 2 personer trenger du:

1 butternut squash (gresskar)

50 gram revet parmesan

Litt salt og pepper.

 


Slik gjør du:

Del grønnsaken i to.

Fjern frøene og skjær innmaten i små terninger.

Kokes møre i lett saltet vann. Dette tar maks 10 minutter.

Hell av alt vannet.

Moses med stavmikser. Rør inn parmesanen helt tilslutt.

 


Søtpotet kan erstatte eller kombineres med gresskar i denne mosen.

 

Vet at flere venter på ett nytt tabataprogram. Streptokokkene er bekjempet og jeg er på saken.

 

Stort Smil

Desiree


14. september 2015 | Middag