SLIK HOLDER JEG HODET OVER VANNET | så vidt…

18. februar 2018 | Livsstil

/reklame: i samarbeid med Freska/

 

De fleste av dere har nok skjønt at det går ei kule varmt nå om dagene. Desember, januar og februar har vært ekstremt krevende jobbmessig, vi pusser opp hus, prøver å holde hverdagen på skinner og på toppen av det hele er jeg ganske så gravid.

Hver dag får jeg meldinger fra dere både om å passe på meg selv, og skryt av hvor «flink» jeg er som klarer å holde styr på alt sammen. Vel, styr er det, men kanskje i ordets andre betydning 😉 Og nå håper jeg du er klar for et ærlig og upolert blogginnlegg fra denne damen!

Hverdagen min slik mange tror at den er, ser kanskje slik ut… Men for å være helt ærlig så er det kryss i taket hver gang jeg får på meg vanlige klær ( les, ikke treningstøy ) Og den eneste grunnen til at håret ikke står til alle kanter på bilde over er at jeg her kommer rett fra frisøren. Før jeg dro dit hadde jeg ikke hatt tid til å vaske det på nesten en uke…

De siste tre ukene har familiens middager vekslet mellom kinesisk take away, matkasser på døren og Toro poser. Joa, hu mor står på kjøkkenet dagen lang og mekker sunne retter og fine bilder, men det er altså ikke til familien, men til andre prosjekter. Skomakerens barn og alt det der sier jeg bare. Trening er nesten et fremmedord akkurat nå, og hundene må nøye seg med langtur annenhver dag – akkurat nå.

Men, det er veldig rent og ryddig hos oss da! Det er heller ikke min fortjeneste!

Det er Ferska sin! I likhet med matkasser er nemlig rengjøringshjelp noe jeg tyr til i hektiske perioder, og da er Freska det naturlige valget for meg.

Her er jeg nemlig trygg på at personen som kommer inn døren har fått god opplæring, er pålitelige og i tillegg er forsikret. Det er lett å bestille og ingen bindingstid gjør at man enkelt kan tilpasse bruken sitt behov. For en stund tilbake brukte vi Freska fast hver uke, så hadde vi et lite opphold, nå er vi tilbake til vaskehjelp en gang i uka.

Lite som slår å komme hjem til nyvasket leilighet!

Freska står for så og si alt av rengjøring i hjemmet. Og en standard vask inneholder:

Generelt / alle rom

 • Alle flater rengjøres (under 180 cm i høyden)
 • Støvsuging av gulv og tepper
 • Våtmopping (hvis gulvematerialet egner seg til det)
 • Dørkarmer, dørhåndtak og brytere, fjerning av flekker
 • Speil og andre glassflater (unntatt vinduer)
 • Fjerner avfall (dersom kunden gir rengjører tilgang til avfallsdunk)

Kjøkken

 • Rengjøring av vask og komfyr
 • Mikrobølgeovn, oppvaskmaskin rengjøres på utsiden
 • Vi setter inn i oppvaskmaskinen om ønskelig
 • Tørke av annet kjøkkenutstyr (f.eks blender, kaffetrakter, brødrister)
 • Alle flater rengjøres (under 180 cm i høyden)
 • Støvsuging av gulv og tepper
 • Våtmopping (hvis gulvematerialet egner seg til det)
 • Dørkarmer, dørhåndtak og brytere, fjerning av flekker
 • Speil og andre glassflater (unntatt vinduer)

Bad

 • Badekar og toalett
 • Rengjøring av dusj og dusjvegg
 • Alle flater rengjøres (under 180 cm i høyden)
 • Våtmopping (hvis gulvematerialet egner seg til det)
 • Dørkarmer, dørhåndtak og brytere, fjerning av flekker
 • Speil og andre glassflater (unntatt vinduer)

Soverom

 • Bytting av sengetøy (hvis nytt sengetøy er lagt frem på sengen)
 • Alle flater rengjøres (under 180 cm i høyden)
 • Våtmopping (hvis gulvematerialet egner seg til det)
 • Dørkarmer, dørhåndtak og brytere, fjerning av flekker
 • Speil og andre glassflater (unntatt vinduer)

 

Ser du brettekanten på sengetøyet? Det er fordi jeg ikke hadde hatt tid til å vaske tøy, så jeg måtte ut å kjøpe nytt sengetøy når Freska skulle komme…

I tillegg kan du bestille en rekke ekstra tjenester, som vask av kjøleskap, stryking av tøy, vask av vinduer, ovn, ol. Genialt! 

Jeg lurer på om jeg skal foreslå hundelufting for dem 😉

 

Hvis du har lyst til å teste Freska selv så har jeg to rabattkoder til deg!

Fitfocus20 gir 20% avslag på bestilling av engangsvask

Fitfocus50 gir 50% på første rengjøring ved bestilling av abonnement

 

Stort Smil

Desiree

 

18. februar 2018 | Livsstil