Hjemmelaget smash og andre søte og sunne sjokoladebiter!

29. september 2016 | Godis og kaker

Jeg tror internettet gikk litt amok da jeg postet mine lavkarbo Twix sjokolader på tirsdag. Og det kan jeg godt forstå, for de er goooode. Men de er ikke de første søte og sunne sjokoladebitene som har dukket opp på bloggen, og siden det tydeligvis er flere enn meg som elsker sunn sjokolade der ute så tenkte jeg å samle noen av mine favoritter i et innlegg for dere! Alle er så klart søte og sunne!

 

Hjemmelaget Smash
HER

Supersunne sjokoladekubber
HER

Sprø sjokolade snacks
HER

Sjokolade med lakrisfyll
HER

Proteinrike «yoghurt» nøtter
HER


Følg meg gjerne på Snapchat 

(Fitfocuse) 
for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag. Ønsker du daglig inspirasjon vil jeg anbefale deg å følge 

Facebook 
siden min 


HER

 

Stort Smil

Desiree

 


29. september 2016 | Godis og kaker

Kommentarer (2)

Comments are closed.