I disse dager jobbes det på spreng med å få de siste bildene på plass til FIT PÅ 30 DAGER. I dag har flere oppskrifter til bonushefte SØTE & SUNNE PAUSER hvert foran kamera i tillegg til noen oppskrifter til kveldsmat.
Kan du gjette hvilken kategori denne faller innunder?
Kunne kanskje passet til begge 😉
Til to porsjoner trenger du:
Ingredienser
- 250 gram ferdig kokte kikerter på boks
- 1 ss rapsolje
- 1 ss honning eller fibersirup gold
- 1 ss kanel
- 1 klype salt
Fremgangsmåte
- Start med å skylle kikertene godt.
- Sett ovnen på 220 grader varmluft
- Legg dem så i et kjøkkenhåndkle og tørk dem. Du vil da oppleve at de mister skallet sitt. Plukk dette bort.
- Fordel ertene utover en stekeplate og tørk dem midt i ovnen i 10 minutter.
- Ha olje, honning, kanel og salt i en kjele. Varm opp på svak varme.
- Hell kikertene oppi kjelen og rør rundt til alle er dekt.
- Ha kikertene tilbake på stekeplaten og stek dem i nye 20 minutter. Halvveis i steketiden kan det være lurt å vende dem litt på brettet.
Om du ikke synes at de er tørre nok etter 20 minutter kan du la dem avkjøle seg i ovnen.
Disse kan brukes til utrolig mye, og har en tendens til å forsvinne ganske fort, så lag gjerne dobbel porsjon når du først er i gang! Oppbevares i en lufttett boks.
Jeg spiser dem som de er, bruker dem til topping på yoghurter og smoothie eller fyll i granola. Naturlig rike på fiber og proteiner!
Følg meg gjerne på Snapchat og instagram (Fitfocuse) for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag. Ønsker du daglig inspirasjon vil jeg anbefale deg å følge Facebook siden min HER
Stort Smil
Desiree