Hjemmelaget proteinpannekakemiks; fri for sukker, gluten & laktose.

21. september 2016 | Vafler og pannekaker

Jeg vil starte med å liste opp noen gode grunner til at du burde lage din egen proteinpannekakemiks!

  1. Det er billigere enn å kjøpe
  2. Du har muligheten til å lage den etter ditt eget behov. Glutenfrie mikser er særlig vanskelige å finne.
  3. Det er vanvittig enkelt!
  4. Du har alltid en sunn og enkel frokost, kvelds eller snack parat – bare å tilsette vann!

 


Du trenger:

5 dl glutenfrie havregyn

1,5 dl proteinpulver uten smak (hvis du bruker med smak kan du sløyfe ekstra sukrin)

0,5 dl sukrin

2 ts bakepulver

1/2 ts salt


Kjør havregrynene til mel med en stavmikser eller blender.


Miks alt og oppbevar i en tett beholder.

 


Når du skal lage pannekaker tar du:


1,5 dl miks


0,5 dl væske

 


Ønsker du smak prøv:


Blåbær+ kanel


2 ts kakao


1 lite eple + kanel


Miks alle ingrediensene, la det hele svelle litt og stek i litt smør på en god panne <2

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kall dette gjerne en introduksjon til den store frokostguiden som kommer fredag 🙂
 

 


Husk at du kan lagre dine favorittinnlegg direkte på mobilen med gratisappen Bloglovin 


HER


Følg meg gjerne på Snapchat 

(Fitfocuse) 
for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag. Ønsker du daglig inspirasjon vil jeg anbefale deg å følge 

Facebook 
siden min 


HER

 

Stort Smil

Desiree

 


21. september 2016 | Vafler og pannekaker

Kommentarer (10)

  1. Dette var genialt! Tusen takk for supert tips og for at du driver denne bloggen. Jeg lærer så mye av å lese innleggene dine og blir inspirert hver eneste dag! 🙂 Du gjør en veldig god jobb!

  2. Så supert (for oss som ikke tåler melk også). Hvor mange ca får du ut av en sånn porsjonen på 1,5 dl?

  3. Supre tips 🙂 Men jeg har laktoseintoleranse, er intolerant mot gluten (små mengder går fint) og dessuten er det et snev av IBS der, slik at low fodmap fungerer fint for meg. Men der er belgfrukter (altså erter) kategorisert som høy fodmap. Jeg reagerer dessverre på erter og blir dermed skeptisk til erteproteinpulver. Hva kan jeg evt bruke som proteinkilde i denne blandingen? Har funnet chiaproteinpulver- men det er veldig lite protein pr 100g i det.. Vil kesam eller cc sammen med væske utgjøre like mye som erteproteinpulver?

  4. Siv: Tror ikke du får det til å henge sammen uten et proteinpulver 🙂 Har du prøvd hemp protein?

Comments are closed.