Hjemmelaget proteinpannekakemiks; fri for sukker, gluten & laktose.

21. september 2016 | Vafler og pannekaker

Jeg vil starte med å liste opp noen gode grunner til at du burde lage din egen proteinpannekakemiks!

  1. Det er billigere enn å kjøpe
  2. Du har muligheten til å lage den etter ditt eget behov. Glutenfrie mikser er særlig vanskelige å finne.
  3. Det er vanvittig enkelt!
  4. Du har alltid en sunn og enkel frokost, kvelds eller snack parat – bare å tilsette vann!

 


Du trenger:

5 dl glutenfrie havregyn

1,5 dl proteinpulver uten smak (hvis du bruker med smak kan du sløyfe ekstra sukrin)

0,5 dl sukrin

2 ts bakepulver

1/2 ts salt


Kjør havregrynene til mel med en stavmikser eller blender.


Miks alt og oppbevar i en tett beholder.

 


Når du skal lage pannekaker tar du:


1,5 dl miks


0,5 dl væske

 


Ønsker du smak prøv:


Blåbær+ kanel


2 ts kakao


1 lite eple + kanel


Miks alle ingrediensene, la det hele svelle litt og stek i litt smør på en god panne <2

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kall dette gjerne en introduksjon til den store frokostguiden som kommer fredag 🙂
 

 


Husk at du kan lagre dine favorittinnlegg direkte på mobilen med gratisappen Bloglovin 


HER


Følg meg gjerne på Snapchat 

(Fitfocuse) 
for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag. Ønsker du daglig inspirasjon vil jeg anbefale deg å følge 

Facebook 
siden min 


HER

 

Stort Smil

Desiree

 


21. september 2016 | Vafler og pannekaker

Comments are closed.