HJEMMELAGET PROTEINBUDDING | med sjokoladesmak

20. mars 2019 | Godis og kaker

Onsdag og lillelørdag 🙂

Så i dag står det noe søtt og sunt på planen.

Denne hjemmelagde proteinpuddingen har jeg lagd live på Facebook siden min flere ganger tidligere. Helt perfekt når man har lyst på en sunn hverdagsdessert. Full av proteiner, sunt fett, vitaminer, mineraler, fiber og antioksidanter. Og alle ingrediensene finner du på vanlig butikk.

Skikkelig deilig konsistens, og holder seg fint i kjøleskapet noen dager.

Om jeg skal komme med noen ekstra tips så smaker den godt som den er eller med friske bær og nøtter til. Smør den på lomper eller ferskt brød, som pålegg eller bruk den som topping på grøt. NAM!

Til 2 porsjoner trenger du:

Ingredienser

  • 2 dl cottage cheese
  • 1 liten avokado
  • 4 dadler
  • 5 ss bakekakao

Fremgangsmåte

  • Fjern stenen fra dadlene og hell litt kokende vann over dem. La de stå i ti minutter. Hell vannet fra igjen.
  • Mos alle ingrediensene sammen med en stavmikser. Start med avokado og cottage cheese – til dette er helt klumpfritt. Tilsett så kakao og dadler.

Jeg pleier å sette min litt kaldt, så den får «satt» seg litt, men dette er ikke et must!

Jeg har utfordret meg selv litt på dette med FB Live, og prøver nå å ha en mini live sending hver dag. Sendingene blir så klart liggende i ettertid. I går lagde jeg en kjapp hverdagsfrokost, som også kan lages opp for en hel uke av gangen. Du finner filmen på Facebook siden min HER

 

Følg meg gjerne på Instagram (Fitfocus.no) for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag. 

 

Stort Smil

Desiree

 

 

20. mars 2019 | Godis og kaker

Kommentarer (1)

  1. Denne så super ut.
    Jeg tåler ikke melk, så hva kan jeg bruke som alternativ til cottage cheese?

Comments are closed.