God mandag morgen!
Her er det bare å kaste seg over dagens to do liste for å si det sånn! En liten uke til 6 ukers kurset BOOST DIN LIVSSTIL starter opp, og det renner inn med spørsmål og henvendelser. Veldig, veldig gøy at så mange har lyst til å være med!
Det har gått hett for seg på kjøkkenet mitt det siste halve året for å utvikle oppskrifter til alle de nye online programmene. Og neste lille smakebit er disse fiskekakene, servert med gulrotfrittes og dilldressing.
Å lage fiskekaker selv er nesten like enkelt som å gå å kjøpe dem i butikken. I tillegg er det mye billigere, og ikke minst du kan selv bestemme hva du skal putte i dem.
Fiskekaker har nemlig en lei tendens å inneholde minst like mye melk, melk og egg som fisk, men ikke disse. Disse lager du av kun fisk, grønnsaker og krydder!
Til 4 personer trenger du:
Ingredienser
- 600 gram frossen sei (eller annen fisk)
- 200 gram kokte poteter
- 1 liten gul løk
- Litt hakket dill (kan sløyfes)
- Salt og pepper
- 1 boks kesam
- Sylteagurker
- 2 store gulrøtter per person
- Litt olje
Fremgangsmåte
- Sett ovnen på 200 grader varmluft
- Hakk løk
- Mos fisk og poteter til en glatt masse med en stavmikser
- Tilsett løk og litt salt og pepper
- Form til fiskekaker på størrelse med en spise skje og brun i en panne.
- Skrell og kutt opp gulrøttene i staver
- Hell over litt olje, salt og pepper
- Ha fiskekakene og gulrøttene over på en bakeplate
- Stek i ovnen i 20 minutter
- Finhakk 1 dl sylteagurk og litt dill
- Rør inn i kesamen og smak til med salt og pepper
Og med det er ukas fiskemiddag i boks! Håper det smaker.
Følg meg gjerne på Instagram (Fitfocuse) for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag. Ønsker du daglig inspirasjon vil jeg anbefale deg å følge Facebook siden min HER
Stort Smil
Desiree