Fredag kveld sto det reker på menyen. Sammen med blåskjell er det Vildes middagsfavoritt, og nok det eneste hun ikke vil spise med bacon til…
Jeg er sikkert ikke den eneste som opplever at det alltid blir litt reker til overs. Denne gangen ble det for mye for å kaste og for lite til å lage rekesalat av. Da ble det salat med egg og reker.
Skikkelig godt, og dere som følger meg på snap har sett det spist på både avokado, brød og salatblader.
Du trenger:
3 hardkokte egg
2-3 dl reker
0,5 dl maionese
1 dl kesam
Gressløk
Sitronpepper
Alt blandes og oppbevares i kjøleskapet. Simple as that!
Smil
Desiree
Dette skal jeg prøve neste gang vi får reker til overs, så kjempegodt ut 🙂 Ellers må jeg takke de for de supre livetreningene dine, jeg henter frem en video når jeg har lyst på en kjapp, men god økt der jeg kan fokusere fullt på innsats uten hverken telling eller annen tenking, tusen takk for at du tar deg bryet med å lage så bra opplegg 🙂
Mari: vanlig 🙂 lager ikke den srlv, men kunne jo gjort det 🙂 er så enkelt 🙂 takker 🙂
Har du oppskrift på denne smoothien? Den så nydelig ut 🙂
Ann: Er nok bare bringebær, blåbær, banan, sukkerfri saft og litt kokosmelk 🙂