Nok engang så står jeg på kjøkkenet og lurer på to ting;
1. Hvorfor har jeg ikke laget dette før?!? Så enkelt og så godt!
2. Hvorfor velger jeg å spise usunn mat når det er så lett å lage sunnere alternativer?
Ikke gjør som meg, prøv å lage dette, helst i dag!
Du trenger:
1 pakke speltlomper
Ønsket krydder (jeg brukte salt og paprika)
Sett ovnen på 200 grader.
Klipp lompene opp i natchos, jeg fikk 12 per lompe.
Pensle bitene med litt vann og strø på godt med krydder.
Stekes midt i ovnen i 10 minutter.
Jeg ga mine litt ekstra farge under grillen i tillegg.
Her servert med mager kesam, salsa og most avokado.
Under 1/3 av kaloriene til vanlige nachos og nesten helt fettfattige.
Det kan vi like.
Jeg har fått masse spørsmål fra dere om FIT på 30 dager. Tusen takk for engasjementet.
Komplet utstyrsguide med noen øvelser kommer på bloggen i kveld, sammen med svar på de spørsmålene jeg har fått.
God mandag.
– Desiree
#fettfattig
#snacks
#godevalg
#sunnkost
NACHOS, ikke natchos
leif: Takk 🙂
Hvilket krydder bruker du?
Lillian bakken: paprika og chili 🙂
Alternativ til speltlomper når det er gluteninntoleranse inne i bildet?
Anonym: man får kjøpt glutenfri fajitas 🙂
Hei 🙂 Hvor mye kan jeg spise av dette i kveld om jeg kutter ut eplepannekaken?
Mona: 3 lomper 1-2 avokado litt rømme og litt salsa 🙂 det blir myyyyyye 🙂