HJELP MEG Å VELGE FORSIDEN TIL BOK NUMMER 2!

26. oktober 2019 | Kosthold, kropp & helse

reklame for egen bok

Denne uka har det vært fult fokus på å lande forside til den nye boka. «Problemet» med boka er at den rommer så mye forskjellig! Og hvordan skal man klare å formidle det på en god måte via forsiden?!

Designeren har virkelig noe å bryne seg på!

For hva slags bok har jeg skrevet? Jo….

Med bok nummer 1 la jeg tydeligvis lista ganske høyt for meg selv med bok nummer 2.

Men jeg hadde lyst til å ta de tingene som var mest unikt med FIT PÅ 30 DAGER konseptet og putte det inn i en bok som kan ta deg igjennom en livsstilendring – ikke bare i 4 uker, men i 20 uker!

Du finner ukentlige kostplaner, handlelister, treningsplaner og treningsprogrammer.

Jeg har samlet 70 av mine beste oppskrifter til deg, som med liten tid på kjøkkenet sikrer deg et balansert kosthold og god energi dagen igjennom. Mat du kjenner igjen og som passer hele familien!

I tillegg ønsket jeg å rette ennå større fokus mot den mentale delen av en livsstilendring. Det å lage en god plan som man kan lykkes med, gi seg selv konkrete arbeidsoppgaver og jobbe frem mot et mål.

Derfor inneholder boka også egne sider hvor du kan skrive ned målene dine, ukas konkrete fokusområder, habit trackere, treningslogg, osv, osv.

Her får du alt du trenger for å planlegge, gjennomføre og nå dine mål! Enten du ønsker å gå ned i vekt, spise mer balansert eller få bedre rutiner rundt kosthold å trening.

Jeg er helt sikker på at du ikke finner andre bøker som denne på markede, og jeg gleder meg skikkelig til å vise deg alt innholdet og ikke minst alle oppskriftene! For også her har jeg funnet en løsning du nok ikke har sett tidligere!

Forhåndsbestillingen åpner i løpet av de to neste ukene. De 1000 første som bestiller får så klart en signert utgave.

Jeg kan jo si at de 1000 første bøkene av FIT PÅ 30 DAGER gikk på 24 timer.

Så om du vil være den første som får beskjed når forhåndsbestillingen åpner kan du sette deg på mail liste HER.

Det er så klart helt uforpliktende, du får kun et varsel på mail 🙂

Over til forsiden!

Vi har landet på noen alternativer.  Og jeg hadde blitt utrolig glad om du gikk inn på FB siden min HER og kommenterte hvilken du liker best!

Alternativ 1

Alternativ 2

Ikke glem å registrere eposten din HER om du vil ha varsel når forhånds salget åpner!

 

Stort Smil

Desiree

 

26. oktober 2019 | Kosthold, kropp & helse

Kommentarer (58)

 1. Nr. 2! Synes bildet av deg skal stå i fokus. Og deg kjenner de igjen med en gang de ser boka i bokhandelen! Lykke til!

 2. Nr 2 er fresh i fargen, nr 1 er altfor nøytral. Forøvrig er begge nokså rotete med altfor mange bilde og tekst.

 3. Definitivt NR 2!
  OBS! OBS! Habittracker SKAL skrives med mellomrom, Habit tracker, på engelsk trekker en ikke sammen ord som vi gjør på norsk. Jeg leste habitt-rakker og skjønte ingenting før jeg hadde lest det flere ganger og tilslutt skjønte at det var ett engelsk ord midt blant alle de norske.

 4. Hei. Alternativ 1. Renere grafisk uttrykk, og mat bildet har veldig fine konturer og farger.

 5. Nr. 1. Blir mer fristet til å kjøpe av å se mat, enn å se matlaging. 🙂 Den har også renere design. 🙂 grønn pastell ga meg ikke fristende kokebok inntrykket. Mer hobbybok inntrykk.
  Matlagingen er det vi frykter i hverdagen mens sunn god mat er det vi drømmer om å spise! 🙂

  1. Nr 2 .
   Viktig at du synes/ gjennkjennes, i tillegg at du bruker samme «lay-out /design-mal» som du bruker i profileringen din på nett

 6. Nr 1. Den ser ren og fristende ut med flotte farger på matbildet og de tre småbilene henger fint sammen (aktivitet, planlegging og matlaging)

 7. Nr 2. synes jeg kanskje er mer oversiktelige og fargen er veldig fin. Lett å lese teksten. Gleder meg til boken kommer.

 8. Bildet i fokus på nummer 1 er mer fristende enn nummer 2 men så er jeg et matvrak da haha. Litt enig i at det kanskje skjer litt for mye på en gang her. Stikkordene er fine for å vise hva denne boka er, men det holder kanskje med ett eller to bilder? Det ser litt ut som et magasin synes jeg, og ikke noe som er verdt en del penger. Og det kan jo være dumt når vi vet hvor utrolig flink du er, og at rådene og tipsene du gir er på et helt annet nivå enn tipsene man får i dameblader.

  Gleder meg til bok da! Du er helt rå!

 9. Nr 2 .
  Viktig at du synes/ gjennkjennes, i tillegg at du bruker samme «lay-out /design-mal» som du bruker i profileringen din på nett

Comments are closed.