HJELP | hva har jeg sagt ja til nå?!

17. juni 2018 | Motivasjon

Som mange nok har skjønt har jeg et ganske avslappet forhold til dette med å komme tilbake i form etter fødselen. Bevegelse og aktivitet er min energikilde nummer en! Men det er stor forskjell på å gå gode turer og hoppe litt rundt på stuegulvet når man har tid til det, kontra målrettet trening hvor man har et ønske om å prestere!

Prestere skal jeg ikke påstå at jeg har ambisjoner om her. Det er første gang jeg deltar på noe sånt, så å gjennomføre får kanskje være mål nummer en?

Uansett så må jeg nok steppe opp treningen fremover!

Men hva har jeg meldt meg på? 

MITT ALLER FØRSTE HINDERLØP! NAVY RACE OCR!

Det høres kanskje litt skummelt ut? 8 km, 30 hindre i militære omgivelser, men dette er noe alle kan være med på!

Dette skriver arrangøren selv på sine hjemmesider her

Om ikke man har lyst til å løpe alene kan man jo stille som lag. Det høres utrolig morsomt ut!

 

Stort Smil

Desiree

 

17. juni 2018 | Motivasjon

Kommentarer (2)

Comments are closed.