HIIT WORKOUT | styrke + tredemølle kombinasjonsøkt

10. september 2019 | Trening, Video

De som følger meg på Instagram har kanskje fått med seg at vi før helgen fikk to store paller levert på døren. Bokstavlig talt! For var det en ting vi var fast bestemt på når vi nå kjøpte nytt hus – så var det at vi skulle ha muligheten til å trene hjemme!

Vi bor gode 30 minutter unna nærmeste treningssenter. Og nå som familien på fire – de siste to årene har blitt til seks, er det ikke tid i døgnet til at Daniel og jeg, hver for oss, skulle dratt på trening flere ettermiddager i uka!

Det tok en helg å få alt utstyret på plass, og så fort vi har fått det sånn som vi vil ha det kommer det et innlegg. Jeg er nemlig ganske imponert over hvor mye man kan få ut av et rom på 10 kvm!

Men i dag hadde jeg tenkt å dele en økt som jeg virkelig klør etter å få gjennomføre selv! Elsker nemlig den måten å kombinere løpetrening og styrke på. Må bare vente til jeg er ferdig med Oslo Maraton!

STYRKE DEL:

Knebøy x 8

Markløft x 8

Fremoverlent roing x 8

Push up x 8

Planke med twist x 16

Du går rett fra en øvelse til den neste uten pause. Når du har fullført en runde hopper du opp på mølla:

 

KONDISJONS DEL (høy intensitet) :

30 sekunder løp/ 30 sekunder pause x 10

 

Og så går du tilbake til styrkedelen. Gjenta hele sekvensen 2-4 ganger – ut ifra hvor god tid du har!

Video av øvelsene:

Håper du tar utfordringen!

 

Følg meg gjerne på Instagram (Fitfocus.no) for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag. Ønsker du daglig inspirasjon vil jeg anbefale deg å følge Facebook siden min HER

Stort Smil

Desiree

 

 

10. september 2019 | Trening, Video