HIIT workout; 2 øvelser – hele kroppen

14. november 2015 | Trening


/Inneholder et sponset produkt/

 

Jeg må innrømme at i dag er en dag hvor det meste i en enkel hverdag føles ubetydelig.

Jeg er nok ikke den eneste som sitter med en vond klump i brystet. Hode kan rett og slett ikke forstå en slik ondskap. Det er kanskje det jeg tenker mest i dag, at jeg ikke kan forstå. Det vil jeg nok aldri.

Dette innlegget har hvert på planen en stund. Jeg vurderte å legge det bort noen dager. Samtidig så er det dette denne bloggen handler om, og selv om sunn mat og trening virker meningsløst i dag, så kommer det en ny dag – kanskje ikke i morgen.

 

 

Denne treningsøkten fullførte jeg i går, om begge øvelser trenes på jevn basis er jeg støøøøøl i dag. Jeg er nok ikke vant til å jobbe med med så høy intensitet! Men det var en utrolig morsom økt, som helt klart satte et godt punktum for min treningsuke!

La oss ta en titt på øvelsene først.

 


Thrusters

Trener:

– Rumpe

– Bakside lår

– Forside lår

– Rygg

– Skuldre

– Core

– Gir høy puls


Enkel sving
Trener:

– Core

– Rumpe

-Bakside lår

– Korsrygg

– Gir høy puls

 


Slik ser økten ut:

Start med å varme opp i 10 minutter.

Detter kjører du

10 thruster etterfulgt av 20 enkel sving, så mange ganger du klarer på 15 minutter.

Du tar pauser når du trenger det.

Noter deg hvor mange runder du klarer, og test igjen om en liten stund.Tights
HER

 

Ikke la smilet lure deg 😉

 

Desiree


14. november 2015 | Trening