Et hett motivasjonstips til deg som kjeder deg på trening!

23. juni 2017 | Løpeskolen, Motivasjon

Vi har alle sammen dager hvor trening ikke er like gøy og hvor det bare føles som om minuttene på mølla sneiler seg av gårde!

-Måååå jeg virkelig ta treeee sett av denne øvelsen?!

Jeg vet at du har tenkt det 😉 Jeg tenker det av og til selv!

Du forventer sikkert at jeg skal komme med et lengre innlegg om JUST DO IT, og hold fast ved hvor godt det føles etterpå. Den mentaliteten vil garantert få deg gjennom økten, men det vil ikke gjøre selve økten mer motiverende..

Min løsning på slike dager, eller faktisk alle dager, er underholdning! Du tror kanskje at det er dunkende musikk og heftige rytmer jeg trener til? Men nei, det er fantasy bøker og engelske feel good romaner!

Det er vel et halvt år siden jeg tegnet et abonnement hos Storytel etter at jeg fikk en 30 dagers gratis prøveperiode, som jeg også delte ut her på bloggen. Og appen har vært min faste treningskompis siden! Det er faktisk ikke så vanskelig å ta de siste 10 minuttene på mølla når du bare skal finne ut av hvem den morderen er 😉 Eller om helten får heltinnen tilslutt!

Spennende for ungene også!

Appen blir hyppig brukt både på treningsstudio og joggeturer i skogen. Jeg tror ikke jeg overdriver når jeg sier at jeg lytter meg igjennom 1 og en halv bok i uka!

Det gjør heldigvis ikke noe! Storytel er som Spotify for bøker, og med over 60.000 tilgjengelig tror jeg at jeg skal lytte en stund før det blir tomt!

Appen er lett å finne rundt i, du kan søke både på titler, forfatter, kategorier og bli tipset om gode utgivelser. Og alle bøker/lydbøker kan lastes ned slik at du kan høre på dem uten nett. Gull på reise med andre ord!

 

Registrerer du deg HER kan du også teste Storytel helt gratis! Videre abonnement er uten binding og koster 199 kroner i måneden.

Jeg tror kanskje dette er sommerens heteste tips fra min side!

Stort Smil

Desiree

 

23. juni 2017 | Løpeskolen, Motivasjon