Helt privat.

6. februar 2015 | Livsstil

Dette innlegget har blitt skrevet og slettet mange ganger. Jeg har nå bestemt meg for å publisere det, men med en mulighet for at jeg sletter det igjen.

Jeg har aldri ønsket å være privat i offentligheten, men allikevel føler jeg for å gjøre et unntak denne gangen.

Januar var måneden jeg så frem til. Bloggen holdt på å «ta av», ny jobb, masse spennende planer for fremtiden.

Første dag i ny jobb fikk jeg telefonen..

Vilde var syk, på legekontoret ble vi sendt direkte til sykehuset.

Alle foreldres største marerit var et faktum. Mitt barn hadde fått en autoimun sykdom. Hun kan aldri bli frisk, livet kan aldri bli det samme.

Siden da har hverdagen hvert fylt av sykehusopphold, kontroller, opplæring av medesinering, å prøve å snekre en nyform for hverdag sammen.

Folk sier jeg er heldig, for jeg har så mye kunnskap, er så positiv og løsningsorientert. At når «uhellet» først var ute så er Vilde heldig som har meg som mamma.

Jeg føler ikke at hun er heldig, jeg føler at verden er urettferdig.

I en måned nå har min praktiske hjene styrt hverdagen. Sjonglert sykehus, jobb, blogg og privatliv. Jeg opplever selv at jeg de siste par ukene ikke har hatt hjerte på plass her på bloggen, for selv om jeg ikke deler privatlivet mitt her så deler jeg med hjerte.

Jeg skal ta et lite skritt tilbake, puste meg magen og senke skuldrene. Jeg skal ingensteder, men jeg skal få hjerte tilbake i det jeg gjør.

– Desiree


6. februar 2015 | Livsstil

Kommentarer (33)

 1. Ååå, så leit å lese<3 Verden er så utrolig hard noen ganger, og det letteste er å gi opp. Jeg håper dere holder motet i kampen, og jeg vet at familiebåndet vil bli sterkere enn noen gang. Varme klemmer.

 2. Så flott at du deler dette, selv om vi ikke merker på bloggen alt som skjer der hjemme. Synes du er en utrolig sterk og positiv «dame» som hjelper alle oss her ute som virkelig trenger et spark bak. Lykke til videre med Vilde, går seg nok til når dere blir vant til det og medisinering osv blir en naturlig del av hverdagen.Er selv født syk og lever på medisiner for å holde meg oppegående, så vet hva det vil si.God helg til deg og dine.

 3. Vær tilstedet for datteren din, for vi her ute venter på deg :-)Bloggen er fantastisk, med elle uten hjerte 🙂 Gode klemme sendes til deg og familien

 4. Livet kan være tøft iblant! Ikke alltid det blir som man hadde tenkt seg og planlagt.. Desto viktigere er det å ta vare på dem man har nær er glad i! Se de små tingene i hverdagen. ..Det er i slike situasjoner en ofte lnnser hva som er viktig i livet!Mange tanker og lykke til, til dere <3

 5. Du er heldig. Vilde er heldig. Dette er en omstilling som krever tid og krefter for å venne seg til.Det er et slag i «tryne» men det ordner seg. Hun er jo flink til å takle dette slik det ser ut. Vi har vært der siden før hun ble født og er der når dere spør.

 6. Rita: Jeg skal ikke slutte å bloggen, men det er mye annet som jeg ikke klarer å følge opp like godt som jeg pleier. Mye Mail og spørsmål fra lesere, osv, osv.

 7. Takk for at du deler! Selvfølgelig er det Vilde du skal tenke på framover nå – masse varme tanker til dere!

 8. Hei! Jeg er en av de som plutselig kom over bloggen din nå på nyåret! Jeg trener mye, men har en lang vei å gå når det gjelder kosthold. Jeg har fått fantastiske tips på bloggen din. Den er helt i min gate. Du gjør en fantastisk jobb der og har uten tvil hjulpet mange til et sunnere liv! Trist å høre om jenten din. Masse lykke til, vi går heller ingen steder!

 9. Beklager så mye at du må oppleve en så ubehagelig virkelighet!! Livet tar fort en brå vending!! Det skal jeg skrive under på!! Jeg har å opplevd en foreldres verste frykt…. men her fikk vendingen en større nedtur. Min skatt døde…jeg håper virkelig at du ikke ser på det her en stygg tilbakemelding.men ser det positive i det negative. Du får beholde din skatt. Ja sykdom kan tære på mange måter og ja det kan bli veldig vanskelig. Å tenke positivt erikke så lett..men utfallet kunne ha vært så mye vondere!! Bloggen din er knall!! Du er ei tøff dame med bein i nesa!! Denne nye utfordringen kommer du å til å klare helt fint. Man finner stå på vilje sterkere enn alle vekter når det gjelder sine barn!! De betyr så mye og du betyr så mye for dem! Bruk den tiden du trenger på dine nærmeste.Svare blogg innlegg kommer til sist. Tusen takk for god hjelp til min vekt reduksjon,nå kan du få hjelp av oss til å stå i hverdagen!! Dette klarer du!!Heier på deg!! Hilsen meg 🙂

 10. du virker som en helt fantastisk person, det må jeg virkelig få si! så synd med jentungen din 🙁 er så utrolig trist å høre om sånt! men jeg er sikker på at hun er heldig som har deg som mor!<3

 11. Tak fordi du deler dette med ‘os’. Jeg kan slet ikke forestille mig hvad I har været igennem, men ønsker jer det bedste. Du er super sej (tøf) at du stadig kan overkomme at være på bloggen, men vi er her også hvis du har brug for en pause herfra.Held og lykke fremover 🙂

 12. Er deg diabetes 1 hun har fått? Min mann har denne sykdommen, og det er min største skrekk at et av våre 3 barn skal få det noen gang. Men om det først skjer lærer man seg å takle det. Det er en tøff sykdom og leve med men også tøft og være pårørende til en som har denne sykdommen. Ønsker dere all lykke til. Det går seg til og en vender seg til det.

 13. Utrolig flott skrevet. Sender deg mange gode tanker til deg og Vilde. Skulle du trenge hjelp si fra.Mette

 14. Så tøft av deg å dele dette, Desiree! Beundrer deg for styrken din! Vilde er nok i de aller beste hender, men jeg skjønner godt at alt føles veldig overveldende. Litt rart at du skulle legge ut dette nå, for jeg er akkurat inne i mitt livs verste uke selv. Mandag fikk jeg telefon fra sykehuset om at de hadde oppdaget en svulst hos datteren min på 7 mnd. Hun skulle bare gjennomføre en rutinekontroll, så dette kom helt ut av det blå. Det går ikke an å beskrive følelsen man sitter igjen med, smerten, fortvilelsen og alle tankene som kverner i hodet… Fokuser på det som er viktigst for deg nå, og ta vare på deg selv og dine kjære så godt du kan! Tenker på deg! Gode styrkeklemmer til deg og Vilde!

 15. Mange varme klemmer og lykke til videre på ferden deres 🙂 Utrolig sterkt å dele med «verden» hva som skjer i ditt privatliv, det står det respekt av 🙂 Uansett, så skal du vite at du er en kjempeinspirasjon for mange her ute, du er utrolig positiv og lærer bort utrolig mye, uten å ta ei krone for det….. JEG er stolt over å ha begynt å følge bloggen din, og at du inspirerer MEG til et bedre liv 🙂 1000 takk for det 🙂

 16. Sender mange gode tanker til favoritt instruktøren min som har motivert meg ganger med sin positive holdninger og sitt vennlige smil. Føler med deg i en fortvilet situasjon. Sykdom som rammer ens aller kjæreste er vondt og tøft. I en slik tid er familie og gode venner gull verdt. Håper du har mange fine mennesker rundt deg som stiller opp for deg og Vilde nå. Familie/vennebånd blir ofte sterkere i tøffe tider :-)Mange gode tanker til deg og datteren din <3

 17. Takk for at du hjelper oss når du selv skulle fått all hjelp og støtte du gir oss.Har selv en autoimmun sykdom og det jeg har av energi skal brukes på å trene, du gir meg et spark bak og gode øvelser jeg kan gjøre hjemme når kroppen ikke er helt på nett 8-}Støtt dere til deres nære og de som har kunnskap om hennes sykdom, man trenger det når man får verden snudd opp/ned.

 18. Takk for at du deler med oss! Det er vel slik for oss alle at vi ønsker for våre barn at de skal være friske og ha det bra. Jeg føler med deg og sender gode ønsker til deg og din familie. Jeg har fått nyte godt av din inspirasjon og oppmuntring til å både spise bedre og komme i gang med styrketrening igjen. Bruk tida og kreftene dine på det du trenger nå, og så kan vi andre komme i andre rekke – vi er nå her!

 19. -du inspirerer oss i den tøffe hverdagen, vet ikke om det er til noe hjelp, men vi opplevde lignende situasjon da lillebror ble født…tøft, sårt og drit urettferdig er det!!!-men, det blir bedre , man accepterer etterhvert sin nye hverdag….mager trøst!Styrkeklemmer fra Årnes

 20. Cindie Andersen: Takk. Jeg vet der er mange som er i samme situasjon. Noen dager er det en trøst, noen dager blir man sint på seg selv fordi man «klager» når man vet at det er andre som har det værre..

 21. Vanskelig å vite hva man skal si. Vil ønske dere masse lykke til. Tillat deg å føle det du føler og fokuser på det som er viktig. Det er lov å ha dager der man kjenner man er lei seg selv om det er andre som har det verre. Det vil helt sikkert komme noen svært tunge dager og helt garantert dager der du føler deg uovervinnelig og at dette mestrer dere veldig godt! Det er helt normalt!Med så god blogg du har er det stort rom for slingringsmonn uten at det går ut over kvaliteten.Jeg heier på dere 🙂

 22. Klem klem klem…….vet ikke hvad jeg ellers skal sige, men lykke til i fremtiden for din lille datter! Livet er til tider hårdt og uretfærdigt, men jeg er sikker på I klarer det omend der vil være svære tider, hvor det hele bare er sort.Pas på dig selv Desiree <3

 23. Jeg er ny hos deg fra i dag, men du kommer garantert til å være i mine tanker, – du og datteren din.

Comments are closed.