Hele familiens pølseform

12. februar 2016 | Middag



 

Et spørsmål som ofte går igjen blant PT kundene mine er
– Må jeg lage egen middag til meg, og en annen til familien?

Hvorfor skulle det være nødvendig spørr jeg.

Har ikke normalvektige voksne og barn i vekst godt av naturlige råvarer, grønnsaker, magre proteiner, sunne fettsyrer og grove karbohydrater?
Eller det dette bare for de som ønsker å gå ned i vekt eller komme i bedre form?

Jeg er sikker på at når jeg sier det på den måten så skjønner du svaret.

Forskjellen burde ikke være hva du spiser, men den totale mengden og forholdet mellom de forskjellige næringsstoffene.

Slik er det hjemme hos oss også. Det er klart at Daniel, Vilde og jeg har helt forskjellige energibehov. Daniel trenger mer kjøtt enn meg. Vilde er litt småspist og trenger energitett mat. Samtidig har hun diabetes, så jeg prøver å ikke lesse på med for mye karbohydrater. Jeg trener mye og trenger egentlig en del karbohydrater, men foretrekker å spise disse tidlig på dagen og ikke til middag, som ofte er i seks tiden hos oss.Men vi lager ikke mer enn en middag.

 

Dagens middag er et godt eksempel.

Pølseform med det vi hadde i kjøleskapet.



 

Vi brukte:
 

1 rødløk

3 gulrøtter

1/2 brokkoli

2 kolber mais

1 stor paprika

6 små poteter

 

Kyllingpølser til Vilde

Krydderpølser med 82% kjøtt til meg og Daniel

 

Slik gjør du:

Skjær opp alle grønnsakene.

Ved dem i olje, salt, pepper og ønsket krydder. Inn i ovnen på 250 grader i 30 minutter.

Når det er 10 minutter igjen steker du pølsene så de får litt stekeskorpe og legger disse oppå formen. Servert med ketchup, sterk sennep og litt avokado!

ALT ble borte! METT!


12. februar 2016 | Middag

Comments are closed.