Havrescones med cashew og tranebær.

29. desember 2014 | Godis og kaker

Jeg elsker å bake, men mangler desverre tålmodigheten til flott gjærbakst. Da finnes det heldigvis alternativer som også kan lages sukkerfritt, fettfritt, fiber og proteinrikt.
  Scones!

Orginalt er scones hverken det ene eller det andre, men denne sunnifiseringen er godkjent av familiens øvrige medlemmer, så da er det innafor smaksmessig også.

Til 2 scones trenger du:

2 dl lettkokte havregryn

2 eggehviter

2 ss stevia (eller annen søtning)

1 ts bakepulvet

2 ss kesam eller yoghurt ( i dag brukte jeg lett vanilje yoghurt)

 

Bland alle ingrediensene sammen og tilsett ønsket fyll. Favoritter her går det i :

– Cashewnøtter og tranebær

– Mandler og blåbær

– Mørk sjokolade og pistasjenøtter

– Bringebær

Stekes på 200 grader i ca. 15 minutter.

Disse gjør seg også som usøta rundstykker. Oppskrift finner du



HER

.



– Desiree


29. desember 2014 | Godis og kaker

Kommentarer (2)

Comments are closed.