Vinteren er over oss og på ekstra rufsete dager er frokost smoothien nå byttet ut med min favoritt – havregrøt! Her hjemme lager jeg gjerne en stor gryte, setter på bordet sammen med sukkerfritt syltetøy og diverse nøtter. Så har vi en aldri så liten frokost buffet!
Det blir stort sett alltid noen rester når jeg gjør det på det viset. Rester som blir brukt til å lage både muffins, lapper og som du skal få se i dag cookies. Små, litt myke, cookies. Perfekt som mellom måltid eller en koselig snack i matboksen.
TIL 10 SMÅ COOKIES TRENGER DU:
Ingredienser
- 2 dl kok havregrøt
- 2 dl grovt mel
- 1 egg
- 11/2 ts bakepulver
- 0,5 dl sukrin/sukrin gold/honning
- 1 dl tørkede bær, nøtter eller mørk sjokolade
Fremgangsmåte
- Sett ovnen på 175 grader varmluft.
- Miks sammen grøt, egg og bær, nøtter eller hakket sjokolade. Rør så inn mel og bakepulver.
- Form til små cookies og legg på et kledd stekebrett. Stekes midt i ovnen i 15 minutter.
- La dem avkjøles i 10 minutter før du setter tennene i dem
Dagens lille tips fra meg til deg 😉
Stort Smil
Desiree
Så godt 🙂
Jeg lurte på noe ang fettkaffen din. Noen sier man går opp i vekt hvis man har fettkaffe til frokost og spiser karbohydrater utover dagen, at man bør holde seg på keto hvis man skal ha noe effekt av å bytte den ut. Er dette sant?