God lørdag morgen.
Jeg må starte med å nok en gang få lov til å si tusen, tusen TUSEN takk til alle som har kjøpt den nye boka mi! Og ikke minst tusen takk for alle hyggelige tilbakemeldinger og bilder dere deler!
Jeg vet at noen har hatt problemer med å få tak i den, men andre opplag er på plass på lager fra mandag av. Så skulle ikke din nærmeste bokhandler ha boka, så skal de kunne bestille den. Og du kan alltids kjøpe den på nett HER.
At den i likhet med FIT PÅ 30 DAGER skulle gå rett inn på første plass på den offisielle boklista hadde jeg virkelig aldri trodd!
Jeg prøver ellers å komme litt ut av bokbobla, uten å helt lykkes 😉
Men i går fikk jeg i det minste oppdatert appen min med 3 nye oppskrifter, fitfocus.no fikk hele 7 nye oppskrifter, ny kostplan og handeliste + at første del av vinterens kurs er publisert. Og så gikk amdre del av SUNKOST KICKSTART ut til alle deres kundeklubb medlemmer. Phu – januar sier jeg bare!
Jeg gikk med andre ord meget smilende inn i helgen! Kan ikke huske sist jeg ikke følte at jeg hadde hundre løse tråder hengende rundt meg!
En av de nye oppskriftene i appen ble disse søte og sunne cookiesene. Bakt av glutenfrie havegryn, med smak av kokos og sjokolade.
Hvis ikke du er så glad kokos kan det så klart byttes ut med samme mengde hakkede nøtter eller rett og slett litt mer mel.
Ingredienser
- 100g mykt smør
- 150g sukrin gold
- 1 egg
- 200g havremel
- 1 klype salt
- 100g hakket sjokolade
- 250g kokosmasse
Fremgangsmåte
- Sett stekeovnen på 180 grader.
- Pisk smør og sukker. Tilsett egg.
- Rør sammen alle de tørre ingrediensene.
- Bland deretter sammen alt det tørre og alt det våte til en jevn masse.
- Form cookies på et stekebrett, ca. 12 stk.
- Stekes midt i ovnen i 12-15 minutter.
De er litt myke med en gang de kommer ut av ovnen, men blir hardere etterhvert som de avkjøles.
Oppbevares i en tett boks 🙂
Stort Smil
Desiree
Denne massen ble veødig tørr. Er målene rette?
Den er ganske tør ja, så du på kna den med hendene når du former dem 🙂