Harts and stars in the sunlight.

17. april 2013 | Uncategorized

Sitter akkurat samme stedet som jeg gjorde da jeg skrev gårsdagens siste innlegg. I vinduskarmen med en kopp te.
Formen er ikke bedre… Heller det motsatte, så det snakker vi ikke mere om, for utenfor er det sol igjen! Endelig! Begynte nesten å lure på om vi hadde hopper over vår og sommer, rett til høsten!

Her startet dagen kl.05:14 i dag. Så vi har rukket mye. Fokus på det positive vet dere. Vi har lekt kino på soverommet (mitt lille forsøk på å få sove litt til), bakt grove scones, konstatert at jeg er skikkelig dårlig i Nitendo og eksprimentert litt med kakeformene vi kjøpe i går.

Faller støtt og stadig over flotte, fargerike tips for hvordan man kan gjøre matpakkene til ungene litt mer spennende!
Ofte synes jeg desverre at disse tipsene blir litt tidskrevende og omfattende! Det er faktisk grenser for hva man som foreldre klarer å rekke over i løpet av en dag! Vi skal jo tross alt kose oss også. Da jeg var liten ble jeg faktisk hoppende glad bare leverposteien dekket hele brødskiva!

Dette trikset fant jeg på instagramsiden til en kollega. Det første jeg tenkte var, DET kan jeg faktisk få til! Så enkelt, men allikevel morsomt og kreativt. Vilde elsket det!

Frukt og brød er enkelt skåret ut med peperkakeformer! Tar ikke lengre tid enn å bruke kniven. Liten jobb, stor suksess. Moro!

Vi koser oss inne noen timer til, så må vi vel komme oss ut i solskinnet.

Halveis til helg dere!
🙂


17. april 2013 | Uncategorized