Har jeg blitt en av «dem»?!

23. februar 2017 | Kropp

Denne bloggen har kommet langt de siste årene nok på grunn av at jeg promoterer et sunt kosthold som de alle fleste kan kjenne seg igjen i! Sunn og enkel hverdagsmat som gir deg det du trenger for en kropp du er glad i både på innsiden og utsiden, med rom for det meste! All mat er faktisk ja mat!

Og det har ikke endret seg – det kommer aldri til å endre seg i min verden! Men de siste månedene har det skjedd en endring. Kanskje ikke så mye på bloggen, men i min verden.

Dere husker kanskje at jeg i november skrev om at jeg måtte ta tak i mitt eget kosthold? Og at grunnene ikke hadde noe som helst med vekt eller helse som så dann å gjøre? Det handlet mest om at jeg rett og slett hadde for lite energi i hverdagen, og skjønte at nøkkelen lå i kostholdet.

Jeg har jobbet jevnt og trutt siden. Jeg har ikke kuttet en eneste ting! Jeg har bare lagt til! Resultatene kom ganske fort, og jeg stortrives med endringene. Du kan lese mer om det HER.

Men en endring var aldri meningen! Den har rett og slett kommet snikende på meg!

Jeg har nemlig alltid vært en godtemons, og trivdes i grunn med å være det! Når man spiser sunt og er så aktiv som jeg er følte jeg nesten til tider at det var en nødvendighet! Jeg trengte den ekstra energien, og jeg har aldri hatt dårlig samvittighet for litt smågodt på en onsdag og en bolle på en søndag. Tvert i mot så jobber jeg hardt for å lære folk at litt er greit! Og det er det!

Men jeg, jeg kan faktisk ikke huske sist jeg spise sukker på en ukedag! Og når vi kjøper det i helgene spiser jeg litt, men stopper lenge før jeg pleier. Jeg blir rett og slett fortere fornøyd, og det smaker ikke like godt lengre?!

Jeg har hørt andre si det, og jeg har alltid tenkt – Yeah right! Men nå har jeg altså blitt en av «dem». Og for meg er det nesten litt som å banne i kirka når jeg sier at jeg trooooor jeg kunne levd fint helt uten sukker, men så klart spist det med den beste samvittighet når anledningen bød seg! Hjelp!

Jeg vurderte lenge frem og tilbake om jeg skulle dele dette på bloggen. For jeg er jo litt redd for at det skal bli oppfattet feil. Men jeg tror dere kjenner meg, og nei – jeg skal så klart ikke bli sukkerfri! Men jeg tenker at det kan være til inspirasjon for de som faktisk føler at sukkertrangen er et problem! Det er mulig å få kontroll over det!

Jeg vet jo at om man spiser et godt og balansert kosthold, med nok næring og et stabilt blodsukker så er dette resultatet! Men nå har jeg altså helt uforskyldt fått føle det på kroppen selv! Og det synes jeg er en spennende erfaring!

Du kan lese mine 7 tips for å få kontroll over sukkersuget HER

 

Stort Smil

Desiree

 

23. februar 2017 | Kropp

Kommentarer (1)

  1. Kjenner meg igjen i det du skriver. Vi la til ekstra med frukt og grønt fra 1.januar, og kuttet ut pepsi max og hverdagskosen. Etter det har vi kun spist kaker og godis når det er selskaper. Og vi savner det utrolig nok ikke!
    Har alltid frukt liggende og har mye grønnsaker til middagen

Comments are closed.