Har du testet den virale rett i koppen suppa?

Reklame 10. mars 2023 | Matpakka, Oppskrifter

egen reklame

Les mer og meld deg på HER

 

I skrivende stund sitter jeg på Gardermoen og venter på flyet til Ålesund. Gerianger og Jenteweekend på hotell Union Geiranger neste stopp!

Kjenner at jeg har litt høye ambisjoner for hvor mye jeg faktisk skal rekke denne helgen! Jeg skal så klart jobbe og ha masse morsomme timer, jeg håper å få skrevet en del på boka mi, sove lenge, stå opp tidlig, se masse serier, høre på lydbok, spise masse god mat, være sosial, ja du hører at dette ikke helt går opp 😉 Men jeg håper i det minste å lade batteriene litt, for tiden etter jul har vært meget heftig!

Siden jeg nå har gjort mitt «inntog» på TikTok har jeg plutselig en helt ny platform hvor jeg bombarderes av ulike mat trender og denne trenden har jeg hatt lyst til å teste lenge!

 

Genialt ikke sant? Og ikke minst en super måte å bruke opp diverse rester i kjøleskapet. Den siste gulrota, litt slapp salat, alt går jo i denne her.

 

Vil du teste?

 

Stort Smil

Desiree

Reklame 10. mars 2023 | Matpakka, Oppskrifter