HAR DU NOEN SINNE VÆRT TJUKK DESIREE?!

22. januar 2019 | Kosthold, kropp & helse

Spørsmålet stilte Line Victoria meg kvelden før hun og Peter delte FØR bildene på bloggene sine.

Og svaret er nei. Med unntak av to graviditeter hvor jeg gikk opp 10 kilo og ned like mange under fødselen har jeg aldri vært langt unna trivselsvekten min.

Jeg kan ikke en gang si at jeg har hatt et dårlig kosthold eller vært i dårlig form på noe som helst tidspunkt i mitt 35 årige liv.

Så klart er det perioder som er mindre bra enn andre. Men da handler det mer om maten jeg IKKE spiser heller enn maten jeg spiser.

I travle perioder er jeg kanskje ikke så god på å spise jevnt utover dagen, det blir litt lite frukt og grønt, er litt dårlig på å drikke nok, osv. Også har jeg så klart hektiske perioder hvor jeg ikke klarer å følge en treningsplan, hvor det blir litt kriseløsninger og kanskje ikke så mye trening som jeg skulle ønske. MEN alt dette er en del av livet, sånn er det også i en sunn og balansert livsstil! Det handler jo om en helhet – og helheten har alltid vært bra!

Så nei, jeg har aldri vært tjukk, jeg har alltid vært i god form og jeg har alltid hatt det de fleste kaller en sunn livsstil.

Det har Line Victoria og Peter lyst til å gjøre noe med! Nei da – eller jo da 😛

FIT FOR FIGHT prosjektet vårt handler jo om å gi kroppen det en trenger for å takle hverdagens utfordringer, komme i form, ha overskudd, glede og god helse.

Line Victoria og Peter er godt i gang med å legge om kostholdet, og i dag skal de igjennom flere fysiske tester på Fokus i Horten. Men nå har de altså gitt meg en utfordring!

For at sunn mat gir overskudd er det jo ingen tvil om, men hva skjer hvis en som meg plutselig ikke spiser såååå bra i en periode?!

Jo, det skal vi også se litt på. Så, skrekk og gru!

Neste uke skal jeg spise etter Line Victorias kostholdsdagbok, fra før hun startet på FIT FOR FIGHT. Og det skal jeg gjøre i en uke. I tillegg skal jeg ha på meg en 10 kilos vektvest hver gang jeg skal noe utenfor hjemmet! Alt skal så klart dokumenteres! Og du kan tro jeg gruer meg – skikkelig….

22. januar 2019 | Kosthold, kropp & helse

Kommentarer (2)

Comments are closed.