Har du lyst har du lov.

3. september 2013 | Uncategorized

Dagens første økt er overstått. 45 min spinning. Første økt siden fredag, og jeg velger å tro at det er viljevondt som er årsaken til lav puls, tung pust og betongben. Det har iiiiiingenting med snørrete nese, hodepine og kvalme og gjøre! Haha, ja ja.

De som kjenner meg, og kanskje de som leser bloggen, vet godt at jeg ikke sier nei takk til det lille søte. Helst hver dag. Men i hverdagen prøver jeg stort sett å finne sunne, næringsrike og smakfulle alternativer.
Det er ikke så vanskelig, hvis du bare vet hva du skal lete etter.

Gårsdagens ble en deilig kokoskrem med mørk sjokolade.
Alt er ingredienser du finner i en hvilken som helst daglivare:

En boks kokosmelk light
En plate mørk sjokolade.

Sett boksen i kjøleskapet til den er kjølig. Ikke rist den!
Når du åpner den vil ca halve boksen være av en tykk, kremete konsistens.
Scoop opp og strø over rever skokolade. Noen friske bær eller mango hadde også gjort seg her! Det tror jeg jeg skal prøve i dag.

Mmmmm <3 kokos <3


3. september 2013 | Uncategorized