Har du en mage som vil bli flatere? Da vil jeg gjerne låne den.

22. januar 2015 | Trening

Er du en av dem som hadde flatere mage på listen over nyttårsforsetter? Da er dette garantert noe for deg!

Det er nemlig en del spørsmål som går igjen i min hverdag som personlig trener.

Hvordan få en flatere mage er helt klart en av dem. Men pussig nok er det mange som ikke heeelt vil tro på meg når jeg sier at sit-ups ikke vil gi deg flatere mage, og at trening av store muskelgrupper, kondisjon og endring av kosthold er det eneste som bringer magerutene nærmere overfalten.

Derfor har jeg lyst til å kjøre igang et lite eksperiment her på bloggen! Jeg ønsker meg derfor mager som har lyst til å bli flatere!
De kan være runde, brede, myke og fine, jeg vil gjerne ha dem. Det eneste de må ha til felles er at de må være over atten år, og de må være villige til å gjøre en innsats over en fjorten dagers periode!

Magene vil få en kostplan og et lite treningsopplegg.

Formålet med eksperimentet?


Hvor skal til for å få en flatere mage? Hva kan man forvente av resultater?

Vil din mage være med?
Dette må du gjøre:

– send en kort begrunnelse for hvorfor du ønsker og være med.
– bilde av din mage fra alle fire kanter.


Til:
ptdesireeandersen@gmail.com

Ingen navn eller ansiktet vil bli vist på bloggen, men jeg vil selvfølgelig gjerne dele resultatene.

Oppstart mandag 16. februar. Søknadsfrist 2. februar.

 

– Desiree


22. januar 2015 | Trening