Har du en mage som ønsker å være flatere? Da vil jeg gjerne låne den!

9. mai 2016 | Personlig Trener Desiree Andersen

For snart et og et halvt år siden hadde jeg et bloggprosjekt- Prosjekt Flat mage. Bakgrunnen for dette prosjektet var å vise, i praksis, hva slags resultater man kan forvente av trening og kosthold. Den gang mistet deltagerne i snitt 8,2 cm rundt midjen på 2 uker.

Jeg vurderer nå å gjøre dette prosjektet på nytt, med nye deltagere!

Jeg får nemlig daglige mail som inneholder

– Hvis ikke jeg ser resultater med en gang, så mister jeg motivasjonen!

– Jeg trener fem ganger i uka, men det skjer ingenting.

– Jeg spiser sunt, hvorfor går jeg ikke ned i vekt?

Du har levd med den kroppen du har i flere år, hva er realistisk å forvente av kroppen din på en, to eller tre uker? Og hva skal egentlig til av trening og mat? 

Det nærmer seg sol og sommer, og jeg både forstår og respekterer at det gir et økt kroppsfokus for mange. Så kan man si og mene hva man vil om det! En gang i tiden hadde jeg six pack, det har jeg ikke lengre, men jeg er like glad i kroppen min for det. Jeg tenker at det burde være lov å like kroppen sin som den er, samtidig som man ønsker det beste for den. En kropp som har det bra får sunn mat og er i aktivitet. En sunn og sterk mage uten for mye ekstra vil kanskje hjelpe på selvfølelsen, kanskje vil den det ikke, men det som den helt klart vil er:

– minske risikoen for å utvikle diabetes 2.

– Gjøre deg sterkere i nesten alle bevegelser

– Ruste deg mot hjerte – karsykdommer og flere krefteformer.

– Gi deg bedre holdning.

– Motvirke ryggondter 

– Gi deg mer overskudd.

 


Så jeg søker deltagere som vil låne meg sine mager, og for såvidt resten av kroppen i to små uker. Dette er så klart gratis og nettbasert. 


Tenker du at dette er noe for deg så send søknad til ptdesiree@outlook.com


Den skal inneholde:

Alder, vekt, høyde

Midjemål målt på ditt smaleste.

Midjemål målt ca. 1 cm over navelen.

Hoftemål på ditt bredeste

Bilder av magen uten tøy (ikke ansikt) forfra, bakfra og på siden.

Ikke send søknad uten bilder eller skriv at du sender senere.


Søknadsfrist er 17. mai


Lurer du på noe så spør i kommentarfeltet.

 

Mens jeg har deg her! Onsdag klokken 20:00 blir det live trening fra min Facebookside


Fitfocuse. Lyst til å være med på en 20-30 minutter styrkeøkt med fokus på mage og rygg? Klikk deg inn der klokken 20:00 på onsdag. Du trenger ikke noe utstyr.


Smil


Desiree

 


9. mai 2016 | Personlig Trener Desiree Andersen

Kommentarer (83)

 1. Dette høres veldig intressant ut. Er det øvelser man gjør hjemme/ute? Har ikke medlemskap på treningssenter. Og er det tunge øvelser? Går på noe medisiner om dagen som sier at ikke jeg kan trene veldig tungt. Men går en mil 3-4 ganger i uken og det har gått helt fint. Har desverre gått opp 8 kg i vinter og er veldig fortvilet siden det meste har lagt seg på magen.

 2. Hei.Jeg har lyst til å være med, men i juni holdes det noen store feiringer. Er det mulig å være med å få lov til å skeie ut på maten de dagene?

 3. Jeg vet dette er helt urelevant for innlegget, men er det slik at du jobber på Active Family?

 4. Innebærer dette at du skal veilede oss? Mtp mat og trening i to uker? 🙂

 5. Lena: jeg svarte bare de som ble valgt ut 🙂 kan ikke svare alle 🙂 resultatet kommer til høsten 🙂

 6. Dette ser spennende ut! Er det egen kostplan disse ukene? Og hvor mye trening ca? Har nettopp vært med på Fit på 30 dager med gode erfaringer 🙂

 7. Er det de første som søker som får være med eller velger du ut i fra alle som søker? Grunnen til spørsmålet er at det er en god stund til søknadsfristen 🙂

 8. Hei! Hvor omfattende er treningen? Har ME og kan ikke gjøre særlig kondisjonstrening..

 9. YES, trodde ikke dette skulle bli en mulighet igjen. Jeg har meldt meg på og håper så inderlig å komme med! Det hadde gjort så mye for både psyken og meg fysisk. Utrolig spent 🙂 Count me in, sunshine!

 10. Hei. Har du aldersgrense? Jeg er 15 år og har ganske flat mage. Skulle gjerne hatt muskler, men skal ikke så mye ned i vekt. Søker du bare tjukke mennesker som vil ned i vekt? Trener en hod del.

 11. Jeg fødte for tre måneder siden og har endel kg og bli kvitt pluss 10 cm rundt magen, kan jeg melde meg på her? Så i en kommentar at du hadde eget prosjekt for det, så tenkte det var greit å høre 🙂

 12. Hei. Har hatt to store bukoperasjoner i magen siden i september og en ny kikhullsoperasjon på magen på vent nå i juni. Har hatt to Stomier, en igjen som blir lagt tilbake i juni. Så Magemusklene mine er gått fullstendig i hi og magen min bærer stort preg av 3 graviditeter. Men lurer på om dette kan være noe for meg med tanke på operasjonene?

 13. Anita: Det vil være flere forskjellige opplegg som skal følges. En gruppe skal blant annet inne trene mer enn de gjør fra før av 🙂 Om du blir valgt ut vil det være naturlig å leggge deg til i denne 🙂

 14. Ingvild: Søknadsfrist er 17. mai, så da blir det noen dager etter det avhengig av hvor mange som søker 🙂

 15. Elisabeth: Kun de jeg faktisk velger ut til å være med. Uten navn og ansikt så klart.

 16. Samantha: Du skal ikke ta bilde av ansiktet 🙂 Jeg må kunne se om du er en passende kandidat, også blir før og etter bilder postet på bloggen.

 17. kristin: Man får egen kostplan. Noen får reningsprogram, noen skal ikke trene og noen kan trene som de har gjort før 🙂

 18. Linn: Jo, de er godt igang, men det prosjektet skal ikke brukes til bloggen, det skal brukes til et nytt onlieprogram jeg jobber med som lanseres før jul 🙂

 19. Anonym: Jeg gjør dette først og fremst utifra et helseperspektiv. Så svaret er nei 🙂

 20. Samantha: Bruker kun bilder av de jeg velger ut. De blir postet på bloggen, uten ansikt og navn 🙂

 21. Siri: Da vil jeg helle anbefale deg å bli med på livetreningen min på Facebook 🙂

 22. Hei, er litt interesser i å delt men hadde hatt lyst å lese hvordan det gikk forrige gang. Kunne du lagt ved lenke? Kommer bare opp at siden ikke lenger eksistere

 23. Hei!Jeg sendte inn en søknad i går, også leser jeg lenger opp her at rumpa skulle være med på målingen?Jeg målte meg der jeg var bredest på hoftene og det var rett over rumpa, har dette noe å si eller? 🙂

 24. Er det her noe man må til innkjøp av proteinpulver osv på? Jeg vil veldig gjerne melde meg på, men ganske stramt budsjett om dagen, så sålenge det ikke blir veldig dyrt med kostholdet så melder jeg meg 😀 Trenger virkelig en booster når det kommer til kostholdet 🙂

 25. Det hørtes spennende ut, men om jeg forstår det rett, så bli det ulike grupper, hvor noen trener og andre ikke trener? Så her kan man bli tilfeldig plassert i en gruppe hvor man ikke trener? Akkurat det virker litt skummelt for noen som trener daglig, og så plutselig ikke skulle trene.

 26. Høres spennende ut! Vil prosjektet foregår i uke 22 og 23 eller uke 23 og 24?

 27. Kristina B.: Hvis man ikke VIL være i den gruppen man blir plassert så er det ingen tvang 😉 Da flytter jeg på deg.

 28. Høres spennende ut, hat en mage som konstant ser oppblåst ut. Har stiffskifteproblemer har hatt siden jeg var barn. Hatt operasjoner å radiolog behandling å derfor ødelagt forbrenningen…. I tillegg så tåler jeg ikke egg, går mye av dietten ut på eggspising.

 29. Høres spennende ut, har en mage som konstant ser oppblåst ut. Har stoffskifteproblemer har hatt siden jeg var barn. Hatt operasjoner å radiojod behandling å derfor ødelagt forbrenningen…. I tillegg så tåler jeg ikke egg, går mye av dietten ut på eggspising.

 30. Hei! Har du valgt ut de heldige som får være med, eller kan man fortsette å krysse fingrene og håpe på et svar på mail? 🙂

Comments are closed.