Her handler jeg sukkerfritt og allergivennlig godis!

7. mai 2017 | Godis og kaker, Livsstil

Er det en ting jeg får mye spørsmål om her inne så er det hvor jeg kjøper sukkerfrie alternativer. Alt fra sjokolade, til smågodt, drikke, proteinbarer, osv.

Vi spiser sukker og vanlig godis hjemme, men vi prøver å holde en balanse og sper ofte på kosen med hjemmelagde søtsaker, frukt, bær og andre sukkerfrie alternativer.

Etterhvert begynner det å bli et godt utvalg her i Norge, men prisen er gjerne litt stiv og vi har et stykke igjen før tilbudet er like bra som i utlandet. Man skal jo ikke lengre enn til Sverige før du finner mye mer! Og har man ikke mulighet til å reise over grensen selv kan man bestille fra www.xlgodis.se

Utvalget er enormt! Og nå snakker jeg ikke bare om sukkerfritt, glutenfritt og laktosefritt godis. De har alt!

Jeg bestiller stort sett Nocco, sukkerfri sjokolade, proteinbarer, sukkerfritt smågodt og ikke minst Protein Pudding! Hoved ingrediensen i min protein is – og det beste jeg vet når jeg har lyst på noe søtt og sunt!

Du finner full oversikt over deres sukkerfrie utvalg HER

Proteinpudding, Nocco, proteinbarer og annen sportsernæring finner du HER.

Jeg gjør gjerne hverdagen min litt enklere ved å bestille herifra både til barnebursdager og større selskaper. Virkelig verdt en titt om du planlegger konfirmasjon, 17.mai selskap, barnedåp eller bryllup.

For å slippe toll og MVA kan det være lurt å dele opp bestillingen din slik at du ikke handler for mer enn 320 kroner per pakke (ikke inkludert frakt). Du får faktisk opp beskjed i nettbutikken om du går over denne «grensen».

Jeg skal også få lov til å gi deg en RABATTKODE. Bruker du koden desireeandersen får du 10% rabatt på hele kjøpet. Og melder du deg på nyhetsbrevet deres kan du også vinne en sporty gave på 2XU!

Ikke værst å kunne sitte hjemme i sin egen stue og shoppe til taxfripriser?

 

Stort Smil

Desiree

 

7. mai 2017 | Godis og kaker, Livsstil