For nye lesere kan jeg informere om at halvveis hjemmelaget burde hvert en egen kategori på denne bloggen.
Jeg er stor tilhenger at mat som nærmest lager seg selv, og jeg synes det er veldig gøy å lage mine egen vri på typiske ferdigprodukter. Når ferdigproduktet i tillegg er sunn(ere), ja da er jeg solgt!
Denne gangen ble det altså Squashkake med walnøtter.
Du trenger
1 squash
100 g grovhakkede nøtter
1 pakke ferdig kakemiks
Til ostekrem
300 g kremost naturelle
50 g smør
200 g sukrinmelis
Tilberede kakemiksen som anvist på pakken NESTEN.
Jeg halverte mengden vann da squash inneholder mye væske.
Riv squashen og tilsett den i røveren sammen med nøttene.
Stek som anvist på pakken. AVKJØL.
Jeg er en utålmodig sjel når det kommer til baking. Stol på meg, avkjøl.
For å lage glassuren rører du bare sammen ingrediensene.
Pisk den litt luftig før du brer den over den avkjølte kaka.
There is no sutch thing as to mutch frosting!
Pyntet med litt revet mynte.
Mmmmm….
– Desiree
Går det an å bytte ut gulrøtter med squash?
Går det an å bruke gulrøtter istede for squash?
Kristine: ja 🙂
Anonym: ja 🙂