Halfway homemade: proteinpannekaker.

20. januar 2015 | Frokost

Sånn ser middagene mine ut når jeg har nøyaktig 15 minutter til å planlegge, lage og pakke den med meg på jobb!

 

Da er gode kriseløsninger kjekt å ha i skapet. I dette tilfellet er det en ferdig miks med proteinpannekaker.

 

To måleskjeer blandes ut i vann og stekes. Høres kanskje ikke så spennendes ut? Det er det ikke heller. Disse er derfor pimpet opp med

1 banan

1 ss fiberhusk

2 ss chiafrø

Vann er byttet ut med hasselnøttmelk.

 

Egentlig er det bare å bruke det du har i skapet. Eplebiter, havregryn, nøtter, osv, osv. Halvveis hjemmelaget.

Mine fikk følge med gresk yoghurt med sitronsmak, kiwi og bjørnebær.

Ikke værst til dårlig planlegning å være.

 

– Desiree


20. januar 2015 | Frokost

Kommentarer (13)

  1. Dårlig planlegging her i dag også, endte med at husets femtenåring laget kyllingfilet med pesto og en skive mozzarella ost, så serranoskinke rundt. Servert med salat 🙂 Smakte veldig godt. Ikke så usunt vel?

  2. Cathrine: Proteinfabrikken sin i dag, men har ingen favoritter egentlig. Putter så mye rart oppi dem som du ser 😉

  3. Så digg ut også så høye pannekaker da 🙂 Går de under Fit 30? Takk for et supert opplegg. Stå på videre. Du gleder og hjelper mange 🙂

  4. Susan Skånvik: takk 🙂 du må gjerne spise dem. De kommer nok ikke på planen siden man må kjøpe en pannekakemiks for å lage dem 🙂

  5. Det så godt ut. 🙂 Er det egg i den mixen? Jeg er allergisk mot egg og har av og til veldig lyst på proteinpannekaker, men uten egg i dem så mister jeg jo en god del proteiner. 🙁

  6. Det så veldig godt ut, som alt annet du legger ut 🙂 takk for mye god inspirasjon og motivasjon!

Comments are closed.