Sist uke prøvde jeg å fylle opp kjøleskapet for ukas fem første dager. Konklusjon?
Deilig å slippe å handle hver dag også tror jeg at jeg spiste mer fordi det alltid var noe tilgjenglig!
Usikker på om det er noe jeg skal gjøre fast, MEN å handle inn stort av frukt og grønt skal jeg helt klart fortsette med! Så mye enklere å finne noe til middag. Tilbud på kjøtt eller fisk i butikken? Da var det jo bare å nappe med seg det og kaste sammen noe.
Ukas grønthandel besto denne gang av tomater, epler, rosenkål, gul squash, frisk ingefær (klar for vinteren), mini agurker (perfekt for barnehagen), nektariner, mango og røkløk.
Så, da det var tilbud på ferdig grillet kyllinglår på butikken var middagsmenyen klar!
Du trenger:
1 pose ønsket saus
Melk
Ferdig grillet Kyllinglår
Gul squash
Rødløk
Rosenkål
Slik gjør du:
Sett ovnen på 200 grader.
Bland ut pulveret fra sausposen med 4 dl melk, og hell dette i en ildfast form.
Legg kyllinglårene oppi og sett inn i ovnen, ca. 10 min.
Snitt og stek grønnsakene i olje. Dryss over litt salt og pepper.
Det ble en hit både hos den store og den lille:)
Åhh, det så godt ut!
Heidi Olsen: Kjappeste middagen vi har lagd på lenge 😉 Og det var veldig godt!