Hadde du tørt?

10. desember 2015 | Personlig Trener Desiree Andersen

Når nyttår kommer går jeg inn i mitt tiende år i treningsbransjen.

Bak meg ligger det ni år som fast, fulltidsansatt, med trygg lønn og faste arbeidstider.

Også velger jeg å gi det fra meg.

Jeg må ærlig innrømme at jeg er
livredd

, selv om jeg så klart har tenkt det hele nøye igjennom.

Helt uten folk i ryggen står jeg heller ikke. Jeg er fremdeles annsatt ved Trimhuset, men hvor jeg tidligere har hatt en stor stilling med faste arbeidstider og noen få personligtrener kunder i uken skal dette nå snus.

Jeg skal jakte drømmen min om å kunne leve av det jeg brenner for og den kunnskapen jeg har innen trening, kosthold og helse.

Jeg savner å ha tid til flere PT kunder, jeg har så mange ideer som fortjener en sjanse, jeg har lyst til å gjøre denne bloggen ennå bedre!

Og nå tar jeg steget!

Hadde du tørt å satse alt for å leve drømmen?

Vil du stemme på meg som årets Helse/Treningsblogg kan du gjøre det
HER


10. desember 2015 | Personlig Trener Desiree Andersen

Kommentarer (4)

  1. Så tøft av deg! Jeg er så glad i bloggen din, den er full av inspirasjon og jeg elsker alle oppskriftene dine 🙂 Jeg har faktisk også sagt opp den trygge jobben min for å jobbe frilans med det jeg virkelig har lyst til. Det er dødsskummelt, men så vanvittig gøy på samme tid. Jeg trodde egentlig ikke jeg skulle tørre, men plutselig en dag så fikk jeg et kick! Og det føles så godt. Klem fra meg

  2. HEIA! Masse lykke til! Du er tøff, og slik jeg kjenner deg fra bloggen, må jo dette gå bra! (Selv hadde jeg ALDRI turt, men det har med min personlighet å gjøre. Trygghetssøker de lux!)

  3. Jeg sa selv opp min faste stilling i sommer for å begynne på utdanningen jeg har drømt om. Man oppnår ingenting om man ikke satser! Lykke til og heia deg! Dette klarer du!

  4. Slik jeg oppfatter deg er du en tøff dame som får til det du vil, så dette tror jeg bare skal gå veldig bra!Jeg har også tatt et stort steg i å starte for meg selv og lever av det i dag. Veldig kjekt og givende 🙂

Comments are closed.