Kan bestilles hos ark.no HER
Sommerferien er over og her er det fult fokus på nye oppskrifter til www.fitfocus.no.
Jeg har lenge manglet litt inspirasjon til utvikling av oppskrifter til frokost og lunsj, men jeg tror jeg har hatt godt av en ferie, for endelig har det løsnet, og denne uka har jeg satt igang med å fotografere flere nye oppskrifter! Blant annet disse deilige, fagerike wrapsene!
Proteinrike og kjempe mettendes. Og for de som lever glutenfritt eller lavkarbo er disse supre alternativer til brød!
Til 3 stykker:
Ingredienser
- 5 egg
- 1 gulrot
- 100 g kesam
- 2 ss fiberhusk (eller 4 ss havremel)
- 1 ts bakepulver
- 1/2 ts salt
Fremgangsmåte
- Forvarm stekeovnen til 220 grader.
- Ha alle ingrediensene i en blender og miks til du har en jevn røre. Hell røren på et stekebrett kledd med bakepapir og spre den godt utover.
- Stek den i ca. 20 minutter.
- La den avkjøle seg noe før du fyller rullen med det du måtte ønske.
Jeg liker å smøre dem med litt kremost, før de fylles med spekeskinke, salat, paprika og agurk. NAM!
Stort Smil
Desiree
ser godt ut, men smaker det mye egg, nesten som omlett?
Dette ser kjempegodt ut Er gulrota kokt eller rå?