Gulrotkake; sukkerfri og uten helsekostprodukter

18. januar 2016 | Godis og kaker

Denne helgen rundet Snapchaten min 5000 følgere!

For meg er det helt vilt! Jeg husker ennå da jeg opprettet den i sommer.

– Hva skal jeg legge ut her som er av interesse for leserene mine?!?

Jeg ville bruke den til noe 
mer 

enn reklame for bloggen min, og hverdagen min er ikke spennende nok til å dele i stort omfang! Ikke er jeg crazy underholdenede, ikke er jeg god på å mime etter sanger, tja…

Etterhvert synes jeg snapchat har blitt et veldig godt tilskudd til bloggen. Du får se hvordan jeg faktisk lager maten som kommer på bloggen, ofte deler jeg oppskrifter og øvelser som kun kommer på snapchat. Jeg får vist dere de små triksene mine som kanskje ikke fyller et helt blogginnlegg, dere får muligheten til å påvirke innholdet på bloggen og ikke minst – snappen min er åpen! Jeg elsker denne direkte kommunikasjonen med følgerene mine!

Søndag ville dere at jeg skulle bake Gulrotkakemuffins – uten helsekostprodukter. Jeg tok meg friheten til å lage en gulrotkake, men den kan så klart lages i muffinsformer også.

Du trenger:

 

3 gulrøtter

1 eple

1 stor banan

2 egg

2 ss yoghurt naturelle

1 håndfull rosiner

 

100 gram mandler

50 gram kokosmasse

50 gram havregryn

2 ss kanel

1/2 ts nellik

1/2 ts kardemomme

 

Slik gjør du:

Riv gullrøtter og eple.

 

Bland sammen mandler, kokosmasse og havregryn. Dette skal males til mel. Bruk stavmikser, blender eller kjøkkenmaskin.

Ha så alle ingrediensene i en bolle, mos det hele så sammen med en stavmikser.

Stekes på 160 grader i 30 minutter.

 

Jeg delte min kake i to for å få to lag.

Til glassur brukte jeg:

1 1/2 pakke kremost

Sukrin melis

 

Vil du følge meg på Snapchat så er navnet Fitfocuse.

 

Stort Smil

Desiree

 

 

 

Noater:


#sukkerfri


#oppskrift


#gulrotkake


#bakeutensukker


#diamat


#sunbakst


#glutenfri


18. januar 2016 | Godis og kaker

Comments are closed.