Guacemole med grønne erter og hvitløk.

16. juni 2014 | Uncategorized

For en fantastisk dag!
Håper virkelig resten av uka blir likedan. Jeg skal i allefall gjøre mitt for å skape noen gode, positive dager.

Siden jeg startet opp Pt- gruppene mine etter påske tror jeg ikke vi har trent i dårlig vær mer enn fem ganger.
Nå er vi snart ved veis ende, folket trenger litt sommerferie også, men sola følger oss fremdeles! Herlig!

Etter dagens runde med jentene var det tid for kveldsmat.
Ideen om guacomole med grønne erter falt jeg over på instagram for en stund tilbake, og i dag var dagen for å teste.

2 modne avokadoer, 200g frosne erter, 1 fedd hvitløk, litt salt, mos, NAM!
Kombinasjonen av salt og søtlig er alltid en vinner hos meg.

I dag ble den servert på knekkebrød med spicy kylling og solsikkespirer, men dette passer nok også godt som tilbehør til grillet svinekjøtt og fiskeretter.

Jeg registrerer også til min glede at den ikke blir brun av oppbevaring.

Det kan vi like.

-Desiree


#oppskrift


#lchf


#lavkarbo


#mat


#sunkost


#grill


#sommermat


#sunt


16. juni 2014 | Uncategorized

Kommentarer (2)

  1. Det så helt nydelig ut 🙂

  2. ¢¾Charlotte – Forlovet og lykkelig ¢¾ -Stolt mamma til en prins med navn Adrian: Deilig vri 🙂

Comments are closed.