GROVT NISTEBRØD | uten heving – ferdig på 15 minutter

8. april 2020 | Boller & Brød, Oppskrifter

APPLE HER GOOGLE HER

 

I dag skal jeg enkelt og greit dele oppskrift på super enkle nistebrød med dere. For selv om vi skal unngå store folkemengder i påsken så håper jeg jo at alle får muligheten til å komme seg opp og ut!

Til 10 stykker trenger du:

Ingredienser

 • 50 gram smør
 • 250 gram sammalt hvete
 • 150 gram havremel
 • 2 ts bakepulver
 • 1/2 ts salt
 • 2 dl kefir

Fremgangsmåte

 • Sett ovnen på 220 grader
 • Smelt smøret. Bland det tørre sammen i en bolle.

 

 • Lag en grop i midten av det tørre og hell kefir og smør i gropa. Bruk en slikkepott for å samle ingrediensene til en deig.
 • Ha litt mer på benken og del deigen opp i 10 biter. Kjevle de flate rtil de er ca. 1 cm tykke.
 • Stekes midt i ovnen i 8 minutter

Når jeg først har deg her vil jeg minne deg om LIVETRENING på Facebooksiden min i kveld kl.20:00!

For ikke bare blir det LIVETRENING, jeg har også lagd et påske egg til alle mine følgere som du kan hente der! LIVETRENINGEN blir så klart liggende slik at du kan hente egget ditt i ettertid, men det er jo litt kjekt å få det før påske!

Du finner facebooksiden min HER

 

Stort Smil

Desiree

 

 

8. april 2020 | Boller & Brød, Oppskrifter