Grove scones

1. mai 2016 | Boller & Brød

 

Planen var ikke å blogge mer i dag. Innboksen renner over av påmeldinger til Din sunne livsstil og helgen er helt klart over for denne gang! Men når man driver for seg selv kan man absolutt ikke klage over for mye å gjøre 😉 Utrolig glad for at dere liker noe jeg har brukt så lang tid på å lage! 

Så, når helgen allikevel er over slenger jeg ut søndagens frokost til dere.  Fersk bakst har jo blitt en tradisjon i dette huset, men også bakingen min var i dag preget av en innboks som plinget hele tiden. Løsningen ble derfor scones! Helt genialt til travle dager. Sleng sammen ingrediensene, stek og vips ferskt brød til frokost.

 

Du trenger:

75 gram smør

2 dl havregryn

3 dl fint rugmel

3 ts bakepulver

1 ts salt

2 dl kesam

 

Slik gjør du:

Rør alle ingrediensene sammen og form et stort, rundt «brød» . trykk det litt flatt og del det i 4 eller 8 biter.

Stekes på 225 grader – varmluft i 15 minutter. DIGG

 

Tilbake til innboksen.

 

Stort Smil

Desiree

 

 

 

Notater:


#oppskrift


#scones


#fullkorn


1. mai 2016 | Boller & Brød

Comments are closed.