Grove scones

1. mai 2016 | Boller & Brød

 

Planen var ikke å blogge mer i dag. Innboksen renner over av påmeldinger til Din sunne livsstil og helgen er helt klart over for denne gang! Men når man driver for seg selv kan man absolutt ikke klage over for mye å gjøre 😉 Utrolig glad for at dere liker noe jeg har brukt så lang tid på å lage! 

Så, når helgen allikevel er over slenger jeg ut søndagens frokost til dere.  Fersk bakst har jo blitt en tradisjon i dette huset, men også bakingen min var i dag preget av en innboks som plinget hele tiden. Løsningen ble derfor scones! Helt genialt til travle dager. Sleng sammen ingrediensene, stek og vips ferskt brød til frokost.

 

Du trenger:

75 gram smør

2 dl havregryn

3 dl fint rugmel

3 ts bakepulver

1 ts salt

2 dl kesam

 

Slik gjør du:

Rør alle ingrediensene sammen og form et stort, rundt «brød» . trykk det litt flatt og del det i 4 eller 8 biter.

Stekes på 225 grader – varmluft i 15 minutter. DIGG

 

Tilbake til innboksen.

 

Stort Smil

Desiree

 

 

 

Notater:


#oppskrift


#scones


#fullkorn


1. mai 2016 | Boller & Brød

Kommentarer (12)

  1. Hei. Lurer på om du kunne lagt ut ett blogginnlegg om hva du spiser iløpet av en dag, og hvor mye kalorier og sånt det er i? Jeg sliter veldig med å få i meg nok kalorier iløpet av en dag, og trenger litt tips til hvordan jeg kunne spist nok! Føler jeg spiser riktig, men når jeg registrerer alt i kostholdsveilederen, så viser den at jeg kun har fått i meg 1300 kalorier, og ikke nok karbohydrater og fett. Vet ikke hva som jeg skal gjøre, for vil ikke spise feil eller for mye, men heller ikke for lite slik at musklene ikke vokser.Utrolig motiverende blogg! Ha en strålende mandag!Klem <3

  2. Susanne: Hei 🙂 Hva jeg spiser i løpet av en dag vil ikke akkurat hjelpe deg i dette tilfelle 🙂 Jeg spiser ikke for muskelvekst, og jeg trenger sikkert helt annen kalori mengde/ næringsinnhold i min mat enn du trenger i din 🙂

  3. Hei Desiree 🙂 Går det ann å bytte ut kesamen i denne oppskriften med noe annet? Jeg er allergisk mot kumelkprotein.Takk for en fantastisk inspirerende blogg! 😀

Comments are closed.