GROVE PITABRØD med 3 slags fyll du kan lage til middag

Reklame 16. september 2020 | Middag, Oppskrifter

egen reklame

Kan bestilles hos ark.no HER og norli.no HER

 

Jeg må ærlig innrømme at jeg nyyyter den nye hverdagen min. Fytti katta så deilig det er å se at arbeidsdagen har en start og en slutt, og ikke bare er et evigvarende prosjekt som aldri slutter.

Ikke misforstå meg, jeg elsker jo jobben min! Men spesielt i innspurten av NYE fitfocus.no har jeg hatt problemer med å bruke tid på annet enn familie og jobb. Tid til meg og mine ting har blitt helt nedprioritert. Jeg har ikke hatt samvittighet til å fylle disse små smutthullene med annet enn jobb.

Mye jobb er det fremdeles, men lykken er å ha tid til særlig trening. I dag ble det ikke så mye, men det ble en morsom og effektiv intervall på mølla! Du finner den HER.

Mens jeg utviklet oppskrifter til matpakkeboka i vinter fikk familien her en ny middagsdille! Nemlig grove pitabrød med fyll! Ungene virkelig elsker det, og jeg passer alltid på å lage ekstra, for you know – matpakker 😉

Så i dag hadde jeg tenkt jeg skulle dele en av oppskriftene fra boka – en laksesalat som er særlig populær her hjemme. En oppskrift som ikke fikk plass i boka. Disse squash frittene med fetaost, og eN par favoritt fra bloggarkivet.

Alle sammen er kjempegode i pitabrød og wraps, som lunsj eller middag!

 

KREMETE KYLLINGSALAT MED EPLER OG BACON HER

Ingredienser

 • 1/2 squash
 • 10 cm purre
 • 1 bunt bladpersille
 • 1 egg
 • 2 never ternet fetaost
 • 6 ss valgfritt mel
 • Salt
 • Pepper
 • Olje til steking

Fremgangsmåte

 • Ha purre og persille i en foodprosessor, og kjør til det er finhakket.

   

 • Riv squashen på et rivjern, og tilsett 2/3 av den i foodprosessoren sammen med egget, salt, pepper og mel. Kjør til du har fått en jevn blanding.

   

 • Rør inn resten av squashen og fetaost med en skje.

   

 • Varm opp en stekepanne med litt olivenolje og stek små boller. De er gjennomstekt etter ca. 7-8 minutter på hver side.

 

utdrag fra DESIREE´s SUNNE MATPAKKEBOK

Fylte pitabrød er jo en helt genial måte å få i seg godt med grønnsaker på!

Kan bestilles hos ark.no HER og norli.no HER

Håper det smaker!

Stort Smil

Desiree

 

 

 

Reklame 16. september 2020 | Middag, Oppskrifter