GROVE PIZZAVAFLER | med ost, skinke og grønnsaker

20. januar 2020 | Matpakka, Vafler og pannekaker

reklame for egen app

APPLE HER GOOGLE HER

 

Siden appen min allerede er full av spennende middag, lunsj og frokost oppskrifter har jeg bestemt meg for å ha litt ekstra fokus på sunn, enkel og barnevennlige middager og matpakketips i tiden fremover. Så målet mitt er å oppdatere appen med minst en middag og et matpakketips til familiens minste fremover. I tillegg til treningstips, søte og sunne oppskrifter og siste nytt fra meg.

Jeg ligger godt an 😉 For i dag er det mandag, og appen har fått to matpakketips under kategorien BARNAS FAVORITTER.

HULKEN MUFFINS

GROVE PIZZAVAFLER med ost, skinke og grønnsaker

Jeg har fått mange spørsmål om alle oppskrifter i appen ligger på bloggen. Jeg vil heller snu på det og si at litt av ideen bak appen var å samle oppskriftene på bloggen på et sted, hvor du har dem lett tilgjengelig, du kan lagre dine favoritter i appen, du kan ta frem appen når du står i butikken og søke på råvarer – for så å få opp oppskrifter som har disse råvarene i seg, osv, osv.

Alt du trenger for å gjøre sunne valg på farta – rett i din egen lomme!

Så alle NYE oppskrifter på bloggen kommer i appen – men appen har også mange oppskrifter som ikke er på bloggen.

Over til vaflene!

TIL 5 PLATER TRENGER DU:

Ingredienser

 • 1,5 dl grovt speltmel
 • 1,5 dl havremel
 • 1 dl lettkokte havregryn
 • 2 egg
 • 4 dl melk
 • 2 ss smeltet smør eller olje
 • 0,5 ts salt
 • 1 ts bakepulver
 • 1/2 purre i tynne skiver
 • 1 stor gulrot – revet
 • 100 g revet ost
 • 150 g skinke i terninger

Rør alle ingrediensene sammen i en bolle. La røren svelle litt før du steker vaflene.

Jeg sender dem med i matboksen, akkurat som de er, sammen med litt oppskåren agurk, paprika, bær og nøtter. Like populært hver gang!

 

Følg meg gjerne på Snapchat (Fitfocuse) for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag. Ønsker du daglig inspirasjon vil jeg anbefale deg å følge Facebook siden min HER

Desiree

20. januar 2020 | Matpakka, Vafler og pannekaker

Kommentarer (2)

 1. Hei
  Som mamma til ei på 10 med nyoppdaga diabetes,så lurer jeg på hvor mange karbohydrat du tenker ei plate er?

  Takk for mange deilige oppskrifter.
  Med hilsen Silje.

  1. Hvis du veier alle ingrediensene og regner ut antall karbohydrater du har til sammen, kan du dele dette på antall vaffelhjerter for å få karbo per hjerte. Jeg ville regnet ca 20 KH på ei plate. Hilsen mamma til gutt 5 år og jente 8 år, begge med diabetes.

Comments are closed.