GROVE MATPAKKEHORN MED FYLL | ferdig på under 20 minutter

Reklame 21. september 2021 | Matpakka, Oppskrifter | Skriv kommentar

Kan bestilles hos norli.no HER

 

Bedre sent enn aldri si… Nok en dag med kombinert hjemmekontor og sykt barn. Noe som egentlig betyr, ikke noe jobb på dagtid, men på kveldstid. Så her er jeg da.

Heldigvis er ikke minstemann syk – syk! Han har vært snørrete i noen dager, derfor hjemme. Så i dag prøvde å kose oss med litt prosjekter på kjøkkenet.

Horn med grønnsaker, ost og skinke er alltid en hit hjemme hos oss. I dag ble de servert til tomat og paprikasuppa, som blir delt i morgen 😉 men disse er også perfekt til matboksen. De kan fint fryses, så vil anbefale å lage flere brett når du først er i gang! For se – så – enkelt!

 

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Desiree Andersen (@fitfocus.no)

Til 6 horn/ruller trenger du:

Ingredienser

  • 1 rull ferdig pizzadeig – grov
  • 1 pose grønnsaksris fra Bama
  • Sukkerfri ketchup
  • Kokt skinke
  • Revet oste

Fremgangsmåte

  • Del deigen i 6 deler.
  • La ca 1 cm på hver side være uten ketchup og fyll. Legg først på ketchup, så grønnsaker, skinke og ost.
  • Brett kantene over hverandre. Strø over litt ekstra ost.
  • Stekes på 200 grader i 15 minutter

Håper det smaker!

 

Stort Smil

Desiree

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.