GROVE MATMUFFINS | perfekt til barnas matbokser

Nå dere er det ikke lenge før boka mi blir sendt til trykkeriet. Og det betyr at jeg  e n d e l i g begynner å få litt ledig tid til å leke meg på kjøkkenet igjen!

Du har kanskje ikke lagt merke til at jeg har vært borte 😉

Jeg føler i alle fall at det er kjempe lenge siden jeg har hatt tid til å være kreativ på kjøkkenet. De fleste oppskriftene til boka ble til i sommer, og høsten har blitt brukt til å ta bilder og skrive tekster…

Så i dag, for første gang på lenge har jeg ett nytt matpakketips til deg! Kjempe enkle og supergode matpakkemuffins. Bakt med grovt mel og havregryn, med ost, skinke og grønnsaker i.

TIL 8 STORE MUFFINS TRENGER DU:

Ingredienser

Annonse
  • 1 dl havregryn
  • 2 dl lettmelk
  • 1 egg
  • 200 g grovt speltmel eller havremel
  • 4 soltørkede tomater
  • 200 g kokt skinke i terninger
  • 100 g frosne erter
  • 100 g revet ost
  • 1 ts bakepulver
  • 1 ts salt
  • 1 ts oregano
  • 1 ss olje

Veibeskrivelse

  1. Sett ovnen på 200 grader.
  2. Rør sammen havregryn og melk og la dette stå i 15 minutter.
  3. Hakk de soltørkede tomatene.
  4. Rør så inn egg og olje. Vend inn skinke, ost, erter og tomater.
  5. Bland sammen bakepulver, salt, oregano og mel.
  6. Rør sammen det våte og det tørre.
  7. Fordel deigen i 8 store muffinsformer.
  8. Stekes midt i ovnen i ca. 25 minutter.

Muffinsene kan fint fryses, og her har jeg et supert tips til deg!

Deler du dem i to før du fryser dem ned kan du legge dem frosne i matboksen om morningen. Da holder de evt frukt og annen mat avkjølt, men rekker å tine før lunsj.

Følg meg gjerne på Instagram eller Snapchat (Fitfocuse) for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag. Ønsker du daglig inspirasjon vil jeg anbefale deg å følge Facebook siden min HER

Stort Smil

Desiree

4 kommentarer

  1. Hei!
    Jeg lurte på en ting. Jeg pleier å starte dagen med varmt vann med en halv sitron og eplecidereddik, kan jeg ha kollagen i dette vannet og få alle næringsstoffene?

  2. Jeg ville bare si tusen takk for at du deler så mange fine oppskrifter 🙂

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.