GROVE GULROTMUFFINS | sukkerfri

2. april 2019 | Frokost, Godis og kaker, Kveldsmat, Oppskrifter

Planen i dag var egentlig å poste en ny brødoppskrift som jeg har jobbet med en stund. Skikkelig saftig firkornbrød med gulrot og cottage cheese. Men da jeg skulle steke brødene i går fikk jeg i siste liten ideen om å lage to små brød – i stede for et stort.
Noen ganger er det mer praktisk om man bare lager til en person eller ikke har så mange som spiser brød hjemme. Da kan man jo enkelt legge det ene i frysa. Men ny størrelse på brødet betydde at jeg måtte prøve meg på ny steketid. Og vel, la meg si det sånn at jeg må prøve en gang til før den oppskriften går live.

Heldigvis hadde jeg disse muffinsene klare, ellers hadde det ikke blitt noe blogginnlegg i dag..

TIL 9 SMÅ MUFFINS TRENGER DU:

Ingredienser

 • 100 gram smeltet
 • 100 gram sukrin gold
 • 1 dl fiber sirup
 • 2 egg
 • 1 ts bakepulver
 • 1 klype salt
 • 90 gram havregryn
 • 170 gram havremel
 • 3 revne gulrøtter

Fremgangsmåte

 • Rør sammen smør og fibersirup. Visp så inn egg og sukrin.
 • Bland inn de tørre ingrediensene.
 • Sett ovnen på 175 grader varmluft og fordel røren i 9 små muffins former.
 • Stekes midt i ovnen i 18-22 minutter.

Litt usikker på hvilket måltid disse tilhører. Vi tok dem med oss på lekeplassen i ettermiddag sammen med litt frukt og bær. Men de er nok perfekte som et lite kveldsmåltid eller en frokost på farten også.

I morgen har jeg noe skikkelig morsomt å dele med deg, så ikke glem å titte innom!

 

Følg meg gjerne på Instagram (Fitfocus.no) for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag. Ønsker du daglig inspirasjon vil jeg anbefale deg å følge Facebook siden min HER

 

Stort Smil

Desiree

2. april 2019 | Frokost, Godis og kaker, Kveldsmat, Oppskrifter

Kommentarer (2)

Comments are closed.