GRØNNE RUNDSTYKKER | som kan brukes til det meste

15. januar 2018 | Boller & Brød

FIT PÅ 30 dager er godt igang og jeg tenker at resten av bloggen nå kan komme tilbake til sine vante tralter. Blant annet ukas BRØD! Jeg elsker å bake og eksprimentere på kjøkkenet, så denne har jeg virkelig savnet de siste ukene.

Siden denne mandagen har vært litt blå for min egen del holder jeg den fargerike stilen på bloggen også. Men disse rundstykkene er ikke blå, de er grønne. Helt geniale for deg som trenger å snike inn litt mer frukt og grønt i kostholder, eller som av en eller annen grunn ønsker et alternativ til brødmaten.

Bakt på lite mer og med masse skjulte godsaker er de helt perfekt som både sandwich og burgerbolle.

Til 4 stykker trenger du:

Ingredienser

 • 400 gram frossen blomkål og brokkoli 
 • 2 egg 
 • 2 ss valgfritt mel 1
 • 1/2 ts salt 
 • 2 ss chiafrø
 • Solsikkefrø

 

Slik gjør du:

1. Tin opp grønnsakene og klem av vannet.

2. Mos dem med en blender eller stavmikser.

3. Tilsett egg, mel, salt og chiafrø. Mos godt sammen.

4. Form til 4 rundstykker og pynt med solsikkefrø

5. Stekes på 200 grader varmluft i 35 minutter.

6. Oppbevares i kjøleskapet

Om ikke du er fan av brokkoli kan du bruke bare blomkål også.

15. januar 2018 | Boller & Brød

Kommentarer (3)

 1. Du er så utrolig kreativ i matlagingen og de oppskriftene jeg har prøvd så langt er så gode også. Så tusen takk for en super FIT uke 1!
  Men disse fikk jeg ikke til, vil tro jeg ikke presset ut nok vann?
  Fikk ikke formet de men måtte bare ta en klatt med en skje. Smaken falt dessverre heller ikke i smak. Men jeg kan ikke like alt 🙂
  Stå på videre ❤️

 2. Hei Det samme skjedde med meg. Måtte ta 3ss med mel for å få en fastere form. De var også litt «bløtere» etter steking enn en hadde trodd. Brukte kun brokkoli da jeg ikke hadde blomkål. Gleder meg til lunsj imorgen, for ser og lukter veldig godt

Comments are closed.