GRØNN LINSESALAT | med plommer og fetaost

21. august 2018 | Matpakka, Middag

De som følger @desireeandersen på Instagram fikk med seg at jeg i går eksperimenterte med norske plommer på kjøkkenet. Jeg prøver nemlig i stor grad å bruke sesong grønnsaker og frukt i matkassen min og hva er vel bedre på denne tiden av året enn norske plommer og epler?

Personlig synes jeg den syrlige smaken er perfekt tilbehør til kjøtt, men det gjør seg også i en vegetarsalat. Resultatet av gårsdagens kokkelering ble denne retten som kommer i Fitfocuse -Matkasse i uke 39.

Men i dag skal du få oppskriften på en skikkelig digg vegetar salat med linser, fetaost, valnøtter og plommer.

TIL 2 PERSONER TRENGER DU:

Ingredienser

  • 4 faste, syrlige plommer
  • 300 g ruccola
  • 150 g fetaost
  • 250 g grønne linser
  • 1 neve valnøtter
  • 4 stilker vårløk
  • olje
  • salt
  • pepper

Fremgangsmåte

  1. Del plommene i to og fjern stenen. Del dem så i fire.
  2. Hell vannet av bønnene og skyll dem godt.
  3. Hakk valnøttene og del opp vårløken.
  4. Miks sammen ruccola, linser, plommer, vårløk og nøtter.
  5. Smuldre over fetaost og topp salaten med litt olje, salt og pepper.

DETTE BLIR HELT KLART DAGENS LUNSJ!

Følg meg gjerne på Instagram (Fitfocuse) for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag. Ønsker du daglig inspirasjon vil jeg anbefale deg å følge Facebook siden min HER

Stort Smil

Desiree

 

21. august 2018 | Matpakka, Middag