Greskinspirert kjøttform; middag i dag, lunsj imorra.

12. mai 2015 | Middag

Først så må jeg få si at det er utrolig moro at så mange vil være med på FITrunning Challenge. Jeg har fått snap og meldinger fra flere som har hvert ute og testet første ukes program allerede! Wow!

Det motiverer og inspirerer!

Send meg gjerne snap til desireeandersen, eller del treningsbildene dine med
#desireeandersen

på Instagram, så kan vi fortsette å motivere hverandre 🙂

 

Nå, MAT!

 

Jeg elsker middager som gjør seg både som middag, pålegg og kald lunsj dagen etter.

Det gjør helt klart denne kjøttformen, som er en sunnifisert og oppgradert utgave av den gode gamle kjøttpuddingen!

 

 

Til 4 personer trenger du:

 

400 gram karbonadedeig

1 egg

1 dl melk

2 dl pinjekjerner

1/2 løk

2 gulrøtter

1 pakke fetasnack

1 dl oliven

Salt og pepper

 

 

Sett oven på 175 grader

 

Kutt opp løk og gulrot i små terninger

Miks alle ingrediensene unntatt pinjekjernene

 

Fordel blandingen utover i en brødform, opp til kanten.  Det vil fylle ca halve formen slik

 

Trykk pinjekjernene litt ned på toppen

Inn i oven i 25 minutter. De siste 5 minuttene kan du godt sette på grillen.

 

 

 

Serveres med en god salat, fullkornsris og kanskje litt tatziki. Oppskrift
HER

For dere som går på bikiniklar kan jeg anbefale blomkålris istede for vanlig ris. Oppskrift
HER

 

Husk å lagre favorittoppskriftene dine direkte på mobilen med gratisappen Bloglovin
HER

 

Stort Smil

 

Desiree

 

 


#middag


#middagstips


#proteinmat


#fastfood


#sunkost


#sunnfamiliemat


#familiemat


#oppskrift


#bramat


#magert

 


12. mai 2015 | Middag

Kommentarer (3)

Comments are closed.