Først så må jeg få si at det er utrolig moro at så mange vil være med på FITrunning Challenge. Jeg har fått snap og meldinger fra flere som har hvert ute og testet første ukes program allerede! Wow!
Det motiverer og inspirerer!
Send meg gjerne snap til desireeandersen, eller del treningsbildene dine med
#desireeandersen
på Instagram, så kan vi fortsette å motivere hverandre 🙂
Nå, MAT!
Jeg elsker middager som gjør seg både som middag, pålegg og kald lunsj dagen etter.
Det gjør helt klart denne kjøttformen, som er en sunnifisert og oppgradert utgave av den gode gamle kjøttpuddingen!
Til 4 personer trenger du:
400 gram karbonadedeig
1 egg
1 dl melk
2 dl pinjekjerner
1/2 løk
2 gulrøtter
1 pakke fetasnack
1 dl oliven
Salt og pepper
Sett oven på 175 grader
Kutt opp løk og gulrot i små terninger
Miks alle ingrediensene unntatt pinjekjernene
Fordel blandingen utover i en brødform, opp til kanten. Det vil fylle ca halve formen slik
Trykk pinjekjernene litt ned på toppen
Inn i oven i 25 minutter. De siste 5 minuttene kan du godt sette på grillen.
Serveres med en god salat, fullkornsris og kanskje litt tatziki. Oppskrift
HER
For dere som går på bikiniklar kan jeg anbefale blomkålris istede for vanlig ris. Oppskrift
HER
Husk å lagre favorittoppskriftene dine direkte på mobilen med gratisappen Bloglovin
HER
Stort Smil
Desiree
#middag
#middagstips
#proteinmat
#fastfood
#sunkost
#sunnfamiliemat
#familiemat
#oppskrift
#bramat
#magert
Er det 1dl oliven eller oliven olje? skal oliven være hele isåfall?
Når jeg ikke liker oliven, hva kan jeg erstatte det med?
K: bare å droppe 🙂