Er det greit å være litt stolt?!

23. mars 2017 | Blogg

I dag minte facebook meg på en ganske viktig ting. Jeg har nemlig opplevd tre ting som har endret mitt liv på måter som bare jeg kan forstå omfanget av!

  1. Da vilde ble født
  2. Jeg traff Daniel
  3. 23. mars 2013 da jeg startet denne bloggen.

Det minte facebook meg på ved å poste dette minnet i dag.

19 likes og 6 kommentarer fikk posten. 3 av dem er fra mamma, 2 av dem er fra meg og den siste er fra Vilde sin «fille bestefar». Takk for at du hadde trua på meg Rune 😉

At jeg hverken hadde kamera, PC eller internett hjemme betydde ingenting! De to første årene jeg blogget blogget jeg fra min iPhone 4s, det var også den jeg brukte til å ta bilder med frem til januar 2015! Da var jeg alt en av Norges største treningsblogger.

Og det synes jeg er litt viktig! For jeg tror at alle, uavhengig av bildekvalitet, nettverk og trynefaktor kan skape en god blogg, så lenge man finner et publikum som ønsker ditt budskap.

Jeg er i alle fall utrolig takknemlig over at dere har funnet meg og mitt <3

Det skal være lett å leve sunt!

Jeg har prøvd å gå inn på blogg.no for å finne frem mitt aller første blogginnlegg, men jeg har alltid vært en produktiv blogger med 2-3 innlegg per dag, så det ser faktisk ikke ut som det første innlegget ligger der lengre!

Men mitt første bilde fant jeg på Facebook! Det er jo fra den tiden da filtere, collager, tekst og dill dall var et must på alle sosiale medier… Lækkert 😛

Jeg hadde aldri, aldri trodd at den ene spontane avgjørelsen skulle resultere i det som nå har vært min arbeidsplass i snart to år!  Men når det er sagt så ligger det mye jobb bak. Ekstremt mye.

Så ja, jeg er ganske stolt. Jeg er også utrolig takknemlig for å ha folk rundt meg som har hatt trua på meg og latt meg satse! Daniel – you are amazing! Og lille Vilde mor som endelig har skjønt at ikke all mat fotograferes før den kan spises 😉

Jeg vet at mange har fulgt meg siden dag en. Takk for fire flotte år, jeg ser virkelig frem til de fire neste <3

Dette må feires, selv om jeg egentlig alt har feiret med å spise en hel haug med makroner i Oslo, men da visste jeg ikke at jeg hadde «bursdag», så jeg feirer igjen! Kanskje med en løpetur i det fine været nå da – balanse vet dere 😉

 

Stort Smil

Desiree

 

23. mars 2017 | Blogg

Kommentarer (3)

  1. Gratulere så masse 😀 Du har virkelig hjulpet meg masse, har gått ned 10 kg på 1 år, og leser bloggen din hver dag! Takk for all inspirasjon 🙂

  2. Hei.
    Jeg ville bare si at jeg digger din måte å gi tips og gode råd på – du har gitt meg mange nye ideer til nydelig og sunn mat. Tusen takk.

Comments are closed.