GRATIS Ukemeny: med oppskrifter, handleliste og porsjonsbeskrivelser

2. desember 2017 | Ukesmenyer

/Egen reklame/

Hei fra Danmarks land.

Vi nyter fremdeles noen fridager hos familien her nede, og jeg har tatt et veldig tiltrengt avbrekk fra sosiale medier! Utrolig deilig å faktisk ha fri! Det eneste jeg så klart ikke har tatt meg fri fra er appen min og online kundene mine. I går ble neste ukes kostplan, oppskrifter og handleliste sendt ut, og mandag starter de opp sin Desember Challenge.

Desember er en travel måned for de fleste, så denne måneden legger vi opp treningen litt annerledes for de som føler litt på julestria!

Hver mandag postes det fire nye treningsvideoer i appen. Hver video varer i kun 10 minutter, og er fordelt på:

  • Armer og rygg
  • Rumpe og lår
  • Core
  • HIIT

Øktene kan kjøres hver for seg, de kan settes sammen to og to eller du kan kjøre alle fire sammen – alt etter som hvor mye tid du har. Du kan fremdeles rekke å melde deg på! Appen min koster 150 kroner for en måned, og inkluderer da kostplaner, oppskrifter, ukemenyer, handlelister, treningsprogrammer og et stort bibliotek med treningsvideoer.

Meld deg på HER

I går sendte jeg som sagt ut ny ukemeny, oppskrifter og handleliste til alle kundene mine. Og som en liten ekstra motivasjon til å plukke frem noen sunne måltider midt i all julekosen tenkte jeg at jeg kunne dele den her på bloggen også!

Trykk HER for å laste den ned – gratis

Følg meg gjerne på Instagram (Fitfocuse) for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag. Ønsker du daglig inspirasjon vil jeg anbefale deg å følge Facebook siden min HER

Stort Smil

Desiree

2. desember 2017 | Ukesmenyer