GRATINERT KYLLINGNACHOS | med lompechips

Reklame 18. februar 2019 | Middag, Oppskrifter

Kan bestilles hos ark.no HER og norli.no HER

Hei mandag!

 

Kanskje noe utradisjonelt å starte matuka med hva som for de fleste er typisk helgmiddag, men jeg har klart å snike så mange sunne godsaker inn i denne retten at jeg kjører på – mandag eller ei!

TIL 4 PERSONER TRENGER DU:

Ingredienser

  • 4 lomper
  • 4 kyllingbryst
  • 1 liter grønnsaksbuljong
  • 1 pose tacokrydder
  • 1 orange paprika
  • 1 rød paprika
  • 1 rødløk
  • 1 boks sorte bønner
  • 1 liten boks mais
  • 100 gram revet ost
  • 1 avokado
  • 3 stilker vårløk
  • lime
  • koriander
  • kesam
  • salsa

Fremgangsmåte

  • Sett ovnen på 200 grader og kok opp grønnsaksbuljongen. Legg kyllingbrystene i vannet og la dem stå og trekke i 15 minutter. Del lompene i 8 biter. Fordel dem utover et stekebrett. Pensle med vann og stø over litt tacokrydder.
  • Del opp alle grønnsakene, hell vannet av maisen og skyll bønnene.
  • Kom litt olje i en panne og fres løk og paprika i et par minutter. Tilsett resten av tacokrydderet, mais og bønner. Hell vannet av kyllingen og riv den i biter.
  • Fordel kylling og grønnsaker i en ildfast form. Ha over lompechips og ost. Gratiner midt i ovnen i 10 minutter.
  • Server med frisk koriander, avokado og vårløk i biter + kesam og salsa.

Følg meg gjerne på Instagram (Fitfocus.no) for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag. Ønsker du daglig inspirasjon vil jeg anbefale deg å følge Facebook siden min HER

 

Stort Smil

Desiree

Reklame 18. februar 2019 | Middag, Oppskrifter

Kommentarer (2)

  1. Er kyllingen rå når du legger den i grønnsaksbuljongvannet? Om så, stekes den før du legger den i formen og i ovnen?
    Gleder meg til å prøve denne

Comments are closed.