egen reklame
Kan bestilles hos ark.no HER og norli.no HER
Middagsrester er vel det enkeleste matpakketipset som finnes!
Og boka DESIREE´s SUNNE MATPAKKEBOK har faktisk 23 oppskrifter som egner seg til både middag og lunsj!
Dagens oppskrift finnes du ikke boka. Den er nemlig helt ny! Men som alle mine oppskrifter er den enkel, rask, metter lenge, gir stabilt blodsukker og god energi!
Til 3 personer:
Ingredienser
- 300 gram kyllingkjøtt (jeg har brukt grillkylling)
- 1 gul løk
- 1 brokkoli
- 1 blomkål (du kan bruke en pose blomkålris)
- 2 dl revet ost
- 1 beger kesam
- 2 egg
- 2 ts hvitløkspulver
- Salt og pepper
Fremgangsmåte
- Sett ovnen på 220 grader
- Start med å dele opp løk og brokkoli i små terninger. Bruk også stilken på brokkolien.
- Riv blomkålen til ris på et rivjern.
- Visp sammen egg, hvitløkspulver, salt og pepper. Tilsett kyllingen.
- Start med å steke løk og brokkoli i litt olje – til løken blir blank. Vend inn blomkålris.
- Ha fyllet over i en ildfastform. Rør inn kesam/egg blandingen. Topp med revet ost.
- Stekes midt i ovnen i 20 minutter.
Server gjerne med en frisk salat og litt grovt brød til!
Hvis du er rask så kan du se meg lage denne på Insta Story i dag. Du kan følge meg HER
Stort Smil
Desiree
Hei.
Bruker du ferdig stekt kylling?
Står at jeg har brukt grillkylling 🙂
Lurer jeg også på, hva er grillkylling?
Kan eg bruke lettrømme i plassen for kesam?